2777
2789
عنوان

چرا کسی بم احترام نمیذاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 16 پست
واقعا دور ریختنی هستن ، مشکل اینه که من خانوادمم پشتم نیستن و این خیلی بده 

من که یه خط بزرگ دور خودم و فامیلای بدرد نخور مون کشیدم خانواده هم میدونن اذیت میشم کاریم ندارم...با کسایی رفت و آمد میکنم که یه احترام متقابل داریم و حال دلمون ازین رفت و آمد خوب میشه نه این که مثل شما انقدرررر حالم بد بشه آخه 

پسرم🤵،پسررررررِ خوبُ و بی عیبِ مردم 😂          +پیری نشسته بود روی تخت سنگی و ۱۹۹ سال عمر داشت...جوانی رد شد و گفت چگونه این همه عمر کردی؟گفت با کسی بحث نکردم،جوان گفت مگر می‌شود؟پیر مرد گفت نه نمی‌شود!!!خلاصه من پسرِ اون پیر مرده هستم حرف خودمو میزنم ولی هر چی شما میگید کاملااااا درسته😎

منم این مشکل و  تو سن 50 سالگی گاها همچنان دارم . منم نمی تونم مثل خودشون رفتار کنم. ولی  رو خودم  چند وقته کار کردم . این جور افراد و تحویل نمی گیرم . معمولا جواب میده . 

افرادی که به یکی بی توجهی میکنن درون آرومی ندارن . عقده های درونی شون و میخوان خالی کنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2790
2778
2791
2779
2792