2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره کاش میتونستم برای همیشه برم واقعا هیچ دلبستگی ندارم و همش عذابه اینجا برام چه خانواده چه محیط کا ...

دقیقا منم چند ساله دوست دارم برم ولی از هیچ نظر شرایط ندارم اول از همه پول

منم بخاطر اطرافیانم  ک نبینمشون میخوام برم

ولی مهاجرت نباید برای فرار باشه

باید خیلی منطقی و حساب شده انجام بشه

دقیقا منم چند ساله دوست دارم برم ولی از هیچ نظر شرایط ندارم اول از همه پول منم بخاطر اطرافیانم &nbs ...

آخه واقعا هر جور حساب میکنم اینجا برام مزیتی نداره برام شغلمم خیلی کار میکنم و با همون تلاش اونجا هم شاید وضعیت همین باشه 

سرمایه هنگفتی هم اینجا ندارم بگم نابود میشه خانواده هم که تو سه سال پاشیدیم از هم حداقل اونجا اعصاب خوردی ندارم و روانم آرومه

آخه واقعا هر جور حساب میکنم اینجا برام مزیتی نداره برام شغلمم خیلی کار میکنم و با همون تلاش اونجا هم ...

متوجه ام ولی اگه اونجا میتونی کار دست و پاکنی برای خودت و شوهرت حتما اقدام کن

من و شوهرم کسی رو نداریم و کار معلوم نیس چطوریه و حداقل اوایل تا یک کاری پیداکنی باید از جیب خرج کنی اگه داری بنظرم برو عالیه

منم یه پولی دستم بیاد حتما اقدام میکنم

امسالم میخوام زبان بخونم ببینم چی میشه

متوجه ام ولی اگه اونجا میتونی کار دست و پاکنی برای خودت و شوهرت حتما اقدام کن من و شوهرم کسی رو ندا ...

نه هم پولشو به اون صورت ندارم ه نامزدم نمیتونه بیاد رشتش دنگ  فنگ زیاد داره معادلسازیش  اینجا خوش میگذره به اون من خیلی تنش روحی داشتم و دارم اینجا مرده ی متحرکم حتی نمیاد شهرمونو عوض کنیم باز من بخاطر کارم سفر اینا میرم اون چسبیده به تهران خراب شده

نه هم پولشو به اون صورت ندارم ه نامزدم نمیتونه بیاد رشتش دنگ  فنگ زیاد داره معادلسازیش  ای ...

اشتباه میکنی خواهر من

باهم زندگیتونو بسازید

درسته سختی میکشید

ولی بالاخره تموم میشه