2777
2789
عنوان

بنظرتون این شخص بهم علاقه داره؟

116 بازدید | 11 پست

اون مشاورم بود و دانشجوی پزشکیه شهرمونه

از هم دیگه خیلی خوشمون اومده بود اما ب زبون نمیوردیم

من دارم واسه کنکور میخونم ک رشته تاپ اگه خدا خواست قبول شم برم پیشش

ی بار بهم گفت روزی ک تو قبول بشی یکی از بهترین روزای زندگی منه یا میگفت ای کاش میتونستم بیشتر کمکت کنم یا همش میگه ای کاش قبول شی باهم تو دانشگاه درس برداریم

یعنی ب طور غیر مستقیم ابراز میکرد ی بار دیگه خیلی فکر من درگیرش شد بهش گفتم فکرم درگیرت میشه بهتره تا‌کنکور نباشم و فقط وقتایی ک لازمه مثلن دو هفته یا ماهی اگه مشکلی داشتم ازت بپرسم اون واکنشی نشون نداد فقط گفت باشه منتظرم ببینم چ میکنی موفق باشی با ی قلب قرمز فرستاد برام

و هر دفعه کمک خواستم با جون و دل کمکم کرده و ی شبم استرس داشتم تا بهش پیام دادم استرس دارم زنگ زد و کلی آرومم کرد

سلام🧚‍♀اینجا قراره تا ۴ ماه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

#عاشق_مشاورتون_نشید

میبینی؟ لباسهایی هستند که راه میروند دروغ می گویند ، عاشق میشوند و می میرند. کمتر لباسی آن بیرون است که درونش انسان وجود داشته باشد به راستی که این دنیا يك رختکن بزرگ است.
اصولا مشاورا همینجورن

+++

میبینی؟ لباسهایی هستند که راه میروند دروغ می گویند ، عاشق میشوند و می میرند. کمتر لباسی آن بیرون است که درونش انسان وجود داشته باشد به راستی که این دنیا يك رختکن بزرگ است.
شاید ولی تا اون نگفته خودت نگیی

اون خودش میدونه بهش گفتم چون فکرمو درگیر میکنی بهتره ب مشاوره ادامه ندیم و بشینم درسمو بخونم و فقط وقتایی ک‌واقعن لازمه بش پیام میدم واسه این‌که کمکم کنه

😂😂😂وای یاد خاطرات کنکور خودم افتادم دختر ول کن😂😂😂۵ سال دیگه ب الانت میخندی.فک‌کنم رمان زیاد م ...

دختر من کارشناسی دارم قبلن بچه نیستیم 😅این کنکور بعدیمه