2777
2789
عنوان

مشكل بلع

1177 بازدید | 83 پست

من الان واقعا فكر كنم بالاي يكساله هر لقمه اي كه مي خورم بايد روش آب بخورم ببره پايين وگرنه احساس خفگي دارم آندوسكوپي كردم تست باريوم سوالو دادم آزمايش تيروئيد دادم خدا رو شكر همه نرمال بوده كسي هست مشكل منو داشته باشه ؟ يه تايمي بهتر بودم الان خيلي بدتر شدم 😭نمي دونم چيكار كنم واقعا برام عذابه 

رادیوگرافی از مریت کن

احتمالا دریچه مری تنگه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم وقتی بهش فکر میکنم استرس دارم اینجوری میشم اینقد لقمه رو تو دهنم میچرخونم تا بره پایین

یکی از فامیلامون اقا بود همین مشکل داشت بعد از کلی دکتر و رفت امد فهمید یه کیست کنار لثشه عفونت کرده بهش امپول دارو دادن تا رفع شه

منم وقتی بهش فکر میکنم استرس دارم اینجوری میشم اینقد لقمه رو تو دهنم میچرخونم تا بره پایین یکی از ف ...

منم فكرم نمي كنم گير مي كنه ولي فكر مي كنم افتضاحتر مي شه ☹️

كاشكي برا منم فقط قرص بود من هر چيز جامدي نون برنج 😢آخه از چيه 

من خودم فکر می‌کنه ممکنه نوعی فوبیا باشه مال خودم. 

احتمالا داره تو بچگی برام اتفاق افتاده و باعث عکس العمل غیر ارادی الآنم میشه. 

كردم عزيزم گفتن سالمه 

الحمدالله

پس نگران نباش عزیزم

سعی کن غذا یاهر چیز دیگه رو خوب بجوی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
الحمدالله پس نگران نباش عزیزم سعی کن غذا یاهر چیز دیگه رو خوب بجوی

فدات عزيزم مرسي مهربون 😢نه عزيزم به جويدن نيست زياد همه چي مي مونه نمي دونم مرسي از انرژي خوبت عزيز دلم 

فدات عزيزم مرسي مهربون 😢نه عزيزم به جويدن نيست زياد همه چي مي مونه نمي دونم مرسي از انرژي خوبت عزيز ...

فدااات گلم

الهی همیشه سلامت و شاد باشی❤️❤️❤️❤️