2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید از درون خودتو سالم بدونی اول مثلا آدمی که سیگاریه باید اول خودشو از لحاظ سالم بدونه بعد شروع کنه به ترک کردن انطوری باشه که اگه کسی سیگار تعارف کنه بگه من سیگاری نیستم نه اینکه بگه دارم ترک میکنم (هنوز سیگاریم ولی دارم ترک میکنم) از لحاظ هویتی خودتو عوض کن بعد این عادتو جایگزین یک عادت جدید کن 

امتحان کردم همه ی راه هارو نمیشه و این نشدن واقعا کلافه میکنه آدمو

اول طبعتو بشناس

باید تو شناخت طبعت و خوراکیهای که میخوری استاد بشی

اگه گرمی سردی بخوری دوش اب سرد بگیری 

و در کنارش حتما وقتت پر باشه یا کار یا..

و مدیتیشن کنی که این کار برات بی اهمیته و به هدفات فکر کنی و از فکر کردن به افکار منفی و بدبختیها با شدت اجتناب کنی

اگه خارج از حد طبیعی میلتون زیاده شاید مربوط به بحث ماورا باشه 

باید از درون خودتو سالم بدونی اول مثلا آدمی که سیگاریه باید اول خودشو از لحاظ سالم بدونه بعد شروع کن ...

واقعا دارم داغون میشم به کسیم نمیتونم بگم منی که از هر لحاظی سالمم ولی از این لحاظ نه حالم داره از خودم بهم میخوره و هر چقد تلاش میکنم واقعا نمیشه