2777
2789

کاش میشد پاک شد خاطرات تلخ 

کاش یه سری آدما اصلا نمیومدن ب زندگیت و تر بزنن تو زندگیتو برن 

فقط با یادآوری خاطرات تلخ بد حالتو بد کنن 

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا اشکال نداره آجی  فکر کنم با کسی بهم زدی ؟؟  یه مدت بد فراموشت میشه  ولش😇😇

یه ساله میگذره خودش فراموش شده 

اون قسمت شکستن قلبمو هیچوقت نمیتونم فراموش کنم 

ک چ رفتاری باهام داشتو یادم نمیره

یه ساله میگذره خودش فراموش شده  اون قسمت شکستن قلبمو هیچوقت نمیتونم فراموش کنم  ک چ رفتا ...

ولش کن گذشته ها گذشته اصن به این جور روابط آزاد دختر ها نباید دل ببندن ،، اشتباه محض هس 

ولی خب حالا هر چی شده گذشته بشین تو این ماه عزیز قرآن رو از نرم افزار قرآنی بخون و خدا جون رو یاد کن گه هیچ وقت ادم رو تنها نمیزاره اجی😍😍😍😍😍😍

متاهل و عاشق زندگی و پسرم 

چی میگی نگار؟؟؟؟!!!!!!! تو که کلا دوس پسر و پارتنر نداشتی، طلاق هم نداشتی، فقط ی خواستگار داشتی اومدن و رفتن... به نظرت با تاپیکی. که زدی در تضاد نیست؟!!! 

تو اصلا کی وارد زندگیت شده که تر بزن منظورت اون خواستگارت!! که خنده دار.... 

تو اگه جای خیلی دیگه باشی که طلاق گرفتن بدون پشتوانه و خیلی مسائل دردناک دیگه، چکار می کردی؟؟؟ 😑

برو بابا خداتو شکر کن، تو اصلا تا بحال شکست عاطفی نخوردی، کی اومده تر زده!! ی جور تاپیک زدی کسی نشناسدت فکر میکنه چه خبر😑🙃😂

من و 2 تا خواهر گوگولی🥰🥰
چی میگی نگار؟؟؟؟!!!!!!! تو که کلا دوس پسر و پارتنر نداشتی، طلاق هم نداشتی، فقط ی خواستگار داشتی اومد ...

من ک همه چی عنوان نکردم تو تاپیکم 

ک اون آدم با روانم چیکارا کرد