2777
2789
عنوان

چرا بچه وسطیا انقدر بدبختن

253 بازدید | 13 پست

سه تا دختریم و من دختر وسطیم . حس میکنم به هیچکس تعلق ندارم . نیاز عاطفی شدیدی دارم . انقد بهم بی توجهی شده که قد شدم بمیرمم گریه نمیکنم بعضی موقع ها از شدت بغض کف دستام گز گز میکنه و درد میگیره . توی دوران راهنمایی برای یه خورده توجه مامانمم که شده انقدر درس میخوندم که هر سه سال هر سه نوبت معدلام بیست شدن ولی دریغ از کمی توجه و تشویق ، حتی نگاه کارنامم هم نمیکردن ، برای اینکه خودمو خیلی متعلق به خونوادم نمیدونستم و خودمو دیگه درگیرشون نمیکردم روابط اجتماعیم بالا رفت چون کمبود حرف و محبتامو با دوستام پر میکنم 

خیلی دلم خونه دلم میخواد مثل خواهرام وقتی غذایی رو دوست ندارم ناز کنم مامانم برام سیب زمینی سرخ کنه

مامانم هر جا میشینه با افتخار میگه واس اونا وقتی ناز میکنن پا میشم یه غذا جدید میپزم ولی برای من نه چون من شده خودمو با نون خالیم سیر میکنم 

بحث بحث غذا نیس ولی خب من دخترم و از همون موقعی که شدم بچه ی وسط تا همین الان دارم نادیده گرفته میشم و سخت اذیت میشم

دلم میخواد وقتی مریض میشم مثل اونا نگران منم بشن 

یه روز و یاوم نمیره که مامانم برگشت گفت به دوتا آبجیم پا شین بریم برا سفره هفت سین خرید ولی ناز کردن نرفتن و من یه لحظه از دهنم در رفت من بیام برگشت گفت نه میخوای بیای چیکار اصلا قلبم شکست خورد شدم واقعا 

من و اونا تو قیافه تو یه سطحیم حتی من تو فامیل از اونا مبوب ترم ولی دلیل بی توجهیشونو درک نمیکنم

برای کنکور به شدت تلاش میکنم تا حداقل یه فرهنگیان چیزی بیارم تا بیخیالش بشم و این بدتر داره اذیتم میکنه که اگه قبول نشم باید چه خاکی بر سر خودم بریزم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بچه اخریم..همه میگن اضافه 

خاهرم میگفت تورو گذاشته بودن سرراه ما برداشتیم...

بستگی ب خانواده داره...ما ک از ننه بابا و خاهر و برادر و شوهر و بچه و خانواده شوهر شانس نداشتیم

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

ماهم سه تایم وعضیت همینه واقعن بچه وسطیا بهشون ناحقی میشه ولی ابجی وسطیه من واقعن اخلاق و رفتارش خیلی اوکی نیست بعضیا وقتا با خودم میگم شاید بخاطر همینه ک مورد توجه نیست چون خیلی حسودی میکنه 

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

من دختر وسطم شاید تو کودکی و نوجوانی اون توجهی که اون دوتا میگرفتن رو نداشتم ولی بعد که همه بزرگ شدیم محبوب ترین دختر خانواده منم مامانم من و شوهرمو از بقیه بیشتر دوست داره و همه اینو میدونن البته بخاطر محبت و رفتار خودمونه ولی هنوزم نمیخواد قبول کنه اونموقع خودش عاشق ته تغاری بود و بابام عاشق بچه اولش 😂😂😂

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

اسی چرا گدایی توجه میکنی

راه منو نرو

من برای جلب محبت و توجهش وقتی خواب بود خونه را عین دسته گل میکردم تا وقتی بیدار شد خوشحال بشه 

وقتی نبود خونه تکونی میکردم

وقتی ۷ سالم قوطی روغن گذاشتم زیر پام چون قدم به سینک و شیر اب نمیرسید قد یک مجلس ظرف شستم که چی؟

خانم خوشحال بشه 

اما بعدها فهمیدم تو دلش عروسی به پا بود یک کلفت حسابی دارم 

و وقتی فهمیدم این کارا فایده ای نداره و اونی که تو رو نمیخاد هیچ جوره نرم نمیشه دیگه ول کردم

بعد هر روز دعوا میکرد که چرا کار نمیکنی چرا خونه را جمع نمیکنی حای سعی میکرد بابامو بندازه به جونم

ول کن بابا

تو هم فکر کردی نمک نشناس بودن شاخ و دم داره؟ یا فقط همسایه ها و غریبه ها میتونن در حقت نمک نشناسی نا سپاسی کنن؟

اشکمو در اوردی 

اه اه اه 

ماهم سه تایم وعضیت همینه واقعن بچه وسطیا بهشون ناحقی میشه ولی ابجی وسطیه من واقعن اخلاق و رفتارش خیل ...

ما برعکسیم 

من برای جبران کمبود عاطفیم روی خودم وقت میزارم 

درس میخونم ورزش میکنم به پوستم میرسم 

و بدتر میشم مایه ی حسودی

کارنامه هامو که میگرفتم بابام بهم میگفت حق نداری به خواهرات نشون بدی چون اعتماد بنفسشون پایین میاد

اسی چرا گدایی توجه میکنی راه منو نرو من برای جلب محبت و توجهش وقتی خواب بود خونه را عین دسته گل می ...

دقیقننننن منم همین وضعو داشتم

الان مثلا ظرف میشورن مامانم قربون صدقشون میره ولی منکه میشورم میشه وظیفه :)

من دختر اولیم خونه پدرومادرم خیری ندیدم

اولیا از این جهت بدبختن بیشتر که سوخته ی بقیه ی بچه های خونواده میشن و من اینو انکار نمیکنم واقعا 

تازه اگه بچه اول دخترم باشه بدترررر