بچها من چند ماه پیش اختلافی بین مادرشوهرم به وجود اومد که خواهرشوهرمم دخالت کرد و بدتر شد راجب دوتا موضوع بود یکیش تیکه ای ک مادرش انداخته بود دلم شکست و یکی که شوهرم ضعف اسپرم داشت مادرشوهرم جریانو به برادرشوهر خواهرشوهر جاری همه میدونستن اقا اینا بچه دار نمیشن شوهرم فهمیدو خیلی دلمون شکست یکبارم جاریم غیرمستقبم گفت توقبل ازدواج میدونستیییییی.... خیلی دلم سوخت... دیگه خودمم فکر میکردم باردار نمیشم... من بعد از یکماه ازاین جریان باردار شدم همشون تعجب کردند برام دعا کنید خدا برام نگهش داره 🥺 سه سال اقدام بودم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم