2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مرسی عزیزم تنبلی تخمدان خفیف دارم و گرنه عجله ای ب بارداری ندارم میترسم چند سال دیگه نشه🥺تایپیک هات ...

ن عزیزم اگر خفیفه ک با دارو اوکی میشه زود فقط استرس نداشته باش

اره من سایز فولیکولام کوچیک بود

منم 3 ماهه اقدامم. با اینکه خودم ماما هستم و میدونم توی هر سیکل 20 درصد شانس بارداری هست و این که کم ...

سوگل جان من یکم تنبلی تخمدان دارم البته اصلاح سبک دارم انجام میدم متفورمین هم ۲ماهه شروع کردم اگه همه چیز نرمال بود شاید ناراحت نمیشدم😄

سوگل جان من یکم تنبلی تخمدان دارم البته اصلاح سبک دارم انجام میدم متفورمین هم ۲ماهه شروع کردم اگه هم ...

نگران نباش الان دیگه کسی نیست نتونه بچه دار بشه مشکل شما هم با کارایی که میکنی قطعا حل میشه مخصوصا اصلاح سبک زندگی. ولی میگم آدم هیچ مشکلم نداشته باشه خیلی کم طاقت میشه وقتی دلش بچه میخواد 

جان و جهان من تویی

نگران نباش الان دیگه کسی نیست نتونه بچه دار بشه مشکل شما هم با کارایی که میکنی قطعا حل میشه مخصوصا ا ...

حرف اطرافیان بیشتر اذیت میکنه کاش آدم ها با حرف هاشون آزار نمیدادن بقیه رو

توکل به خدا. ان شاالله باردار شدی بهمون خبر بده منم بی خبر نمیزارمت    

باشه عزیزم من دیگه این ماه بعد۳ماه ب این نتیجه رسیدم ک بیخیال شم دارم ب اون مرحله میرسم شاید اینطوری بهتره آرزو میکنم تا آخر ماه رمضون خبرهای خوب بشنوی❤❤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز