2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها ممنونم عزیزم دکتر من فعلا با متفورمین برام شروع کرده بعد عید دوباره باید برم احتمالا منم باید کلومفین بخورم انشاالله ک ب سلامتی دوران بارداری رو بگذرونی. مراقب خودت هم باش⚘

اها ممنونم عزیزم دکتر من فعلا با متفورمین برام شروع کرده بعد عید دوباره باید برم احتمالا منم باید کل ...

قربونت مرسی عزیزم همچنین

منم بارداری قبلیم متفورمین خوردم

چند ماه متفورمین خوردین ک جواب گرفتین من این ماه حوصله نداشتم ۳بار بیشتر اقدام نکردم نمیدونم بشه ی ن ...

من اون بار فکرکنم دوماه خوردم

باید از روز ۱۰ یا ۱۱ پریودی تا ۲۰ منظم اقدام داشته باشی

یه روز درمیون یا گاهی هم تونستی هرروز

بعد اقدام یکم پاهاتو بالا بگیر

سلام عزیزم مبارک باشه 

ببخشید قبل موعد بیبی نزدی ببینی چجوری بودی 

من ۳روز قبل موعدم زدم منفی بود متاسفانه 

الان پس فردا موعدمه ولی علایمم شبیه بارداری ممکنه بعد موعدم مثبت بشه؟ 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

سلام عزیزم مبارک باشه  ببخشید قبل موعد بیبی نزدی ببینی چجوری بودی  من ۳روز قبل موعدم زدم ...

سلام ممنونم عزیزم

ن من قبل موعد نزدم

قبل موعد ممکنه منفی کاذب باشه

چ علایمی داری؟ترشح داری؟

سلام ممنونم عزیزم ن من قبل موعد نزدم قبل موعد ممکنه منفی کاذب باشه چ علایمی داری؟ترشح داری؟

ماه قبل بیبی چکام هاله انداختن و علائمم داشتم ولی پريود شدم 

این ماه احساس میکنم کمی متفاوته

ترشح وسطای سیکل زیاد داشتم الان یکم کمتر شده 

۱۵ سیکلم یکم ترشح خونی داشتم میگفتن مربوط به تخمک گذاری 

از وسطای سیکلم کمرم همش میگیره و ول میکنه

سینه هام هردو حساس شدن بخصوص سمت چپی 

زیر شکمم سمت چپ تیر میکشه سرفه که میکنم درد میگیره

ی هفته ده روزی هست همش گرگرفتگی دارم داغم 

بعضی وقتام رحمم واژنم ی درد خیلی خفیفی میگیره مثل تیر کشیدن 

ولی نمیدونم چرا بیبی منفی شد 

کاش این ماه مثبت بشه ۸ماه اقدامم خیلی سخته هر روزی ی سال میگذره😭🥲

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

ماه قبل بیبی چکام هاله انداختن و علائمم داشتم ولی پريود شدم   این ماه احساس میکنم کمی متف ...

اره واقعا درک میکنم خیلی سخته انتظار

تعجبم چطور هاله انداختن و پریود شدی؟ 

ایشالا ک این ماه ب خواستت میرسی عزیزم

منم ماه پیش همههههههه علایم داشتم ولی منفی شد 

ولی این ماه هیچ علامتی نداشتم بجز مشکل معده ک برام پیش اومد و اینکه نزدیک موعد ترشح داشتم 

اره واقعا درک میکنم خیلی سخته انتظار تعجبم چطور هاله انداختن و پریود شدی؟  ایشالا ک این ماه ب ...

نمیدونم آزمایش ندادم داروی خاصی هم مصرف نمیکردم احتمال بارداری ناموفق پوچی چیزی بوده چون ۳روز پشت هم زدم و هاله انداخت 

حالا خدا کمکم کنه این ماه مثبت بشه این ماه هم ناامیدم

نمیدونم آزمایش ندادم داروی خاصی هم مصرف نمیکردم احتمال بارداری ناموفق پوچی چیزی بوده چون ۳روز پشت هم ...

نه پوچ ک اگر خدای نکرده باشه باید دارو بخوری ک بیفته

ایشالا ک این ماه خیره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز