2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الکل صنعتی 

یا معمولی عالیه 

قند بکش

کُردم وافتخارمیکنم به کرد وکردستان😌🤜منال ناف کرمانشان 😏 وقتی میگی کورد تورک م اینجوری بگو دیگه البته تاکید من بی دلیل نی کورد هم درسته آما😅ما میگیم کردستان نه کوردستان درسته  اگر دقت کرده باشید اخبار های ماهواره که مربوط به کردستان عراق هست کرد رو کورد مینویسنن همچنین کوردستان    حالا خود دانی میخوای عراقی باشی بگو کورد میخوای یه ایرانی اصیل پرافتخار باشی بگو کُرد.  💗🌸💗🌸💗🌸                 اسمم روژین به معنای روز کردستان😊❤      Iam hes sheshomi& �🥳                                  قلبم داداشم زندگیم خواهرم هست ونیستم باوگ ودالگکم🥺❤⭐                                                      تمام وجودمو میزارم پای خواهرم تا یه خانم دکتر عالی تحویل جامعه بدم:)))))) بااینکه ۱۳سالشه😅                           
عین سنگه لعنتی

چه لاکیه مگه😂🤦‍♀️ هیچ جوره نمیشه بری لاک پاک کن بخری؟ یا یکی برات بخره

داشتم بنیامین گوش میدادم تو یه جای آهنگ میگفت "آره خوب بلدم قدم بزنم"   اصن پشمای آدم میریزه از این همه توانایی که خدا به این آدم داده 😂
چه لاکیه مگه😂🤦‍♀️ هیچ جوره نمیشه بری لاک پاک کن بخری؟ یا یکی برات بخره

ببین اگه میخواستم پاک نشه صددرصد همش لب پر میشد الان که میخوام پاک‌کنم عین سنگ چسبیده یه گوشش هم‌نپریده