2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی کسی تو رابطست کراش میزنین روش؟ این چه کار مسخره ایه

خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.

اره اصلا اشکام بند نمیاد(تاپیک قبلمو ببین)البته دیدی یهو بک زد امیدوارم نزنن

باورم نمیشه چجور ادمی هستیicon امیدواری دو نفر اذیت بشن تا یه شانسی واسه تو باشه

خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.

قهرن

فک نکنم تازه بک زد به اکسش و خب چنلش بازه اولین بار بود گذاشت عکساشو ما تعجب کردیم گردن گرفت فلان

و همرو پاک کرد کلا حالا باز ممکنه بک بزنن چیزی نمیگم

با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘

وقتی کسی تو رابطست کراش میزنین روش؟ این چه کار مسخره ایه

چرا وقتی چیزی نمیدونی چرت و پرت میگی؟

این ادم باز پیج و ایناش اولا دوما ک اون زمان ک من ازش خوشم میومد یک سال میشه اصلا تو رابطه نبود

بعد یک هفته هم نمیشه رفت با اکسش و دوباره پاک کرد همه چیو

منم لفت دادم از چنلش قطعا ادم اون مدلیی نیستم ولی باز ته دل ادم ناراحت میشه نرفتم دعا بگیرم براش چرت و پرت میگی

با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘

چرا وقتی چیزی نمیدونی چرت و پرت میگی؟این ادم باز پیج و ایناش اولا دوما ک اون زمان ک من ازش خوشم میوم ...

کلا نفهمیدم چی گفتی ولی حرفت اینه راضی هستی دو نفر جدا شن و این اشتباهه چون به اکسش برگشته یعنی رابطه درستی نیست و باید جدا شن؟icon اونجور آدمی نیستی چون خودتو از دور ندیدی. وقتی کسی با یکی تو رابطست نگاه نمیکنن بهش این عادت بعدا هم میمونه روت خوب نیست