2789

از اول باید جلوشون خود واقعیتو نشون میدادی؛ الانم دیر نیست

دور شدن از نماز یه چیزه دور شدن از خواسته ی قلبیت هم یه چیزه

اگه واقعا دلت به خوندن نمازه ترس از قضاوت شدن نداشته باش 

تمرین کن همه جا همون رفتاری که فکر میکنی درسته داشته باشی

در هر حالت اشتباهه😕    حسرت خوردنو میگم☺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چندسالتون هست؟من از ۳۰سالگی شروع به نماز و روزه و حجاب و ترک گناه و آهنگ کردم خداروشکر راضی هستم.بعد ...

منم ۲۲ سالمه و چند ماهیه مثل شما شدم

خیلی راضی هستم خداروشکر و آرامش دارم

ولی میترسم نکنه بعد چند سال خسته بشم

شما اطرافیانتون چطور با این قضیه کنار اومدن اصلا براشون مهم بود؟خودتون زود عادت کردید

💚الحمدلله کما هو اهله💚. زندگی قانون لیاقت هاست✨🦋

منم وقتی تو خوابگاه بودم فقط یکی از هم اتاقیام نماز میخوند سحر تو تاریکی بیدار میشدیم سحری گرم میکردیم میخوردیم خیلی هم خوش میگذشت یبار یادمه یکی از دوستام بهم گفت خیلی کیف میکنم میبینم نماز صبحا بیدار میشی خودش نماز نمیخوند

میخوام بگم کسی که دستور خدا رو عمل میکنه خدا محبتشو به دل بقیه میندازه نگران نباش

از اول باید جلوشون خود واقعیتو نشون میدادی؛ الانم دیر نیست دور شدن از نماز یه چیزه دور شدن از خواست ...

درسته و یه چیز دیگه‌ ای که درگیریم اینه نکنه این نمازی که میخوام بخونم ریا کاری باشه

منم ۲۲ سالمه و چند ماهیه مثل شما شدم خیلی راضی هستم خداروشکر و آرامش دارم ولی میترسم نکنه بعد چند ...

اتفاقا امروز برنامه ی محفل درباره ی یه خواننده ی کره ای بود که مسلمون شده بود میگفت خانوادش مسیحی هستن و پدرش ارتباطشو باهاش قطع کرده خودش خیلی احساس آرامش داشت 

منم وقتی تو خوابگاه بودم فقط یکی از هم اتاقیام نماز میخوند سحر تو تاریکی بیدار میشدیم سحری گرم میکرد ...

آخی عزیزم من هیچکدوم از هم اتاقی هام نمیخونن و منم که تازه شروع کردم حالا بعد تعطیلات نمیدونم چی میشه و نماز صبح رو خواب میمونم هرکاری که میکنم خیلی وضعیتم داغونه  

منم تازه شروع کردم از همین ماه رمضون ولی خیلی حس خوبی دارم حس میکنم خدا دوسم داره....

اما میشه چنتا سوال در موردش بپرسم ازتون دوستان؟♥️

خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم...🌱
درسته و یه چیز دیگه‌ ای که درگیریم اینه نکنه این نمازی که میخوام بخونم ریا کاری باشه

این افکار شیطانه یعنی چی ریا باشه شما دستور خدارو داری اجرا میکنی عزیزم

مطمعن باش هر چقدر تکلیفت سخت تر باشه اجرشم بیشتره امیدوارم ازین امتحان سربلند بیرون بیای

از همین الان رو خودت کار کن و بفهم که اصلا مهم نیست دیگران چه فکری در موردت بکنن...اصلا تو چرا چیزی باشی که بقیه بخوان ...مهم نیست واقعا اینو به خودت بفهمون ک مهم نیست چی پشتت بگن یا چه فکری درموردت کنن...