2789
اتفاقا امروز برنامه ی محفل درباره ی یه خواننده ی کره ای بود که مسلمون شده بود میگفت خانوادش مسیحی هس ...

من تو خانواده خودم و همسرم و کل فامیلا یه دونه مذهبی هم نداریم

من مجبور شدم ارتباطمون خیلی کم کنم فقط در حد صله رحم و جدیدا گله میکنن ولی خودم راحتم

💚الحمدلله کما هو اهله💚. زندگی قانون لیاقت هاست✨🦋

آخی عزیزم من هیچکدوم از هم اتاقی هام نمیخونن و منم که تازه شروع کردم حالا بعد تعطیلات نمیدونم چی میش ...

هررر کاری که بهش باور داری اونو انجام بده اونی که خودش سردرگمه و راهو گم کرده نمیتونه ملاک تو باشه عزیزم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم ۲۲ سالمه و چند ماهیه مثل شما شدم خیلی راضی هستم خداروشکر و آرامش دارم ولی میترسم نکنه بعد چند ...

اطرافیام مسخره می‌کنند منم میگم فقط خدا.بعدها میان سمت من.میترسن ازاینکه خدا جوابشون رو بده.من عادت کردم آرامش واقعی و اصیل داره .

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات

داریم به کجا میریم ما وقتی فحشای رکیک میشه نشانه ی خفن بودن و جذابیت و وقتی میخای یه کار درست تو زندگیت انجام بدی میشی ادم امل 

خواهشا بفکر دیگران نباش ک چی میگن فقط باید از خدا خجالت بکشی ن از بنده هاش 

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
من تو خانواده خودم و همسرم و کل فامیلا یه دونه مذهبی هم نداریم من مجبور شدم ارتباطمون خیلی کم کنم ف ...

منم همینطور.تنهام.ولی خدارو داریم غصه نخورین

اطرافیام مسخره می‌کنند منم میگم فقط خدا.بعدها میان سمت من.میترسن ازاینکه خدا جوابشون رو بده.من عادت ...

اره واقعا میفهمم چی میگی منم اصلا تمسخر ها برام مهم نیس

موقع نماز فقط تو ذهن ات خودت رو در مقابل خدا ببین و به شرایط اطراف ات توجه نکن؛ اولش سخته بعدش میشه ...

سلام

منم تازه شروع کردم میخونم از همین ماه رمضون البته قبلا میخوندم ولی گاهی رها میکردم. الان قول دادم کامل بخونم‌

ولی گاهی حواسم پرت میشه ینی میخونم نماز رو درست ذکرهاشو میگم ولی گاهی حواسم چند لحظه پرت موضوع دیگه میشه. خجالت میکشم پیش خدا میگم نکنه نمازم قبول نباشه...

خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم...🌱
منم همینطور.تنهام.ولی خدارو داریم غصه نخورین

من خیلی دلم میسوزه و دلم میخواد برگردن ولی کاری جز دعا از دستم برنمیاد خیلی اوضاع خیطه

سلام منم تازه شروع کردم میخونم از همین ماه رمضون البته قبلا میخوندم ولی گاهی رها میکردم. الان قول د ...

عزیزم سخنرانی های آقای شجاعی نماز سکوی پرواز رو گوش بده

داریم به کجا میریم ما وقتی فحشای رکیک میشه نشانه ی خفن بودن و جذابیت و وقتی میخای یه کار درست تو زند ...

😭😭 انقدر که من حالم بده از این وضعیت حس میکنم خدارو گم کردم و کلا نمیدونم چی درسته چی غلط  

😭😭 انقدر که من حالم بده از این وضعیت حس میکنم خدارو گم کردم و کلا نمیدونم چی درسته چی غلط &nb ...

کتاب سوخته رو خوندین؟عارفی از عشق بخدا قلبش میسوزه و سیاه میشه