2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی اهل نماز و روزست؟ تو عروسی ها شرکت نمیکنی؟حتی اگر فامیل نزدیک باشه

نماز نمیخونه میگه خسته م.بچه تر که بود همش می رفت مسجد.روزه می‌گرفت. الان نه متاسفانه.عروسی به زور میبرن میرم تو آش پسخونه میشینم و تو دلم یواشکی آیه الکرسی صلوات میفرستم.یا تو تالار میرم رخت کن دستشویی رخت کن خودمو الکی مشغول میکنم و روسریمو در نمیارم.و لباس پوشیده میپوشم.آرایش هم اصلا و ابدا

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات

سلام منم تازه شروع کردم میخونم از همین ماه رمضون البته قبلا میخوندم ولی گاهی رها میکردم. الان قول د ...

حواس پرتی تو نماز از اون مسائل هست که تا آخر عمر ممکنه نمازخوان ها درگیرش باشن چون شیطان موقع نماز خواندن ما همه تلاشش رو انجام میده برای از بین بردن تمرکز و ...؛

از خود خدا کمک بخواه  و اصلا نگران نباش؛

بعد نمازت به خدا بگو کمکم کن ؛

قوی و محکم باش تو راه بندگی پروردگارت؛

قبل نماز سعی کن چند ثانیه فکرت رو جمع و جور کنی و به نماز تمرکز کنی؛

تو نماز هم هر چی اومد تو ذهنت با خودت بگو بعد نماز بهش فکر میکنم و سریع از ذهن ات بیرونش کن 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷محمد باقر قالیباف 🇮🇷🇮🇷🇮🇷
نماز نمیخونه میگه خسته م.بچه تر که بود همش می رفت مسجد.روزه می‌گرفت. الان نه متاسفانه.عروسی به زور م ...

من بعد از تحولم عروسی نشده اگر بشه مطمئنا مثل شما بزور میبرنم و اگه برم امکان نداره آرایش کنم حجابم تکمیله نمیدونم کافیه یا نه چون شاید مثل شما سالنو  ترک نکنم ..بنظرت کافیه یا باید کلا تو سالن نباشم

💚الحمدلله کما هو اهله💚. زندگی قانون لیاقت هاست✨🦋

من بعد از تحولم عروسی نشده اگر بشه مطمئنا مثل شما بزور میبرنم و اگه برم امکان نداره آرایش کنم حجابم ...

اگه تو سالن هم بودی لبخند نزنید عادی باشین و زمین و نگاه کنین روی میز غذا مشغول غذا باشین و یواشکی تو دلتون بگین یا الله و یا رحمن و یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک.به لباس های مردم هم اصلا توجه و دقت نداشته باشین.

اگه تو سالن هم بودی لبخند نزنید عادی باشین و زمین و نگاه کنین روی میز غذا مشغول غذا باشین و یواشکی ت ...

واقعا؟به لباس ها توجه نکنم چرا؟

💚الحمدلله کما هو اهله💚. زندگی قانون لیاقت هاست✨🦋

اگه تو سالن هم بودی لبخند نزنید عادی باشین و زمین و نگاه کنین روی میز غذا مشغول غذا باشین و یواشکی ت ...

غریبه بود که اصلا نرین مثلا دوستش بود بگو شما برو من نمیام.فامیل هم سعی کن برنامه ریزی کنی بری زیارت یا مهمونی یا مسافرت.اگر هم شد بگو نمیام .گفتن باشه نیا .که چه بهتر.اگه مجبور شدین رفتین اتاق خواب یا آش پس خانه بشینین و اصلا نگاه و توجه نکنین

حواس پرتی تو نماز از اون مسائل هست که تا آخر عمر ممکنه نمازخوان ها درگیرش باشن چون شیطان موقع نماز خ ...

خیلی ممنون بابت جواب دادن دوست خوبممم♥️♥️

ببخشید من سوال دیگه ای هم که داشتم اینهکه من قبلا کار اشتباه زیاد انجام دادم مثله بی احترام به پدرومادرم‌ که البته خیلییی هم بد نکردم در حد جواب سربالا دادن یا صدامو بلند کردم... که البته به جای خودش کار خیلی زشتیه‌. واینکه چندبار از خدا قطع امید کردم و تو شرایط خیلیییی بدی که مامانم داشت گریه میکرد بخاطر گره تو زندگیمون به خدا گفتم تو اصلا وجود نداری و من دیگه خدایی نمیشناسم...‌ بخدا بعدش پشیمون شدم و خودم رو سرزنش کردم ولی الان خیلی خجالت میکشم موقع نماز 😔😔😔

گاهی حس میکنم دارم به خدا نزدیک میشم گاهی هم حس میکنم از چشم خدا افتادم. نمیدونم خیلی سردرگمم...💔

خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم...🌱
واقعا؟به لباس ها توجه نکنم چرا؟

خب کم کم جذب تجملات میشین.سر سری نگاه کنین آدم اتفاقی نگاهش میافته خب همون کافیه.دقت و توجه رو بزارین ذکر قلبی.من لباس تجملاتی بپوشم حالم بد میشه .بیشتر معمولی نخی ساده و تمیز میپوشم