2777
2789
عنوان

دونگی و جانگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 51 پست
دقیقاا

حرص خوردنشو دوست دارم ولی😂😂

نی نی سایت جایی ک همیشهههه شوهر وخونوادش شیطانن,عروس فرشته بی بال ک گیر ظالمین افتاده😂هرچقدم عروس بدباشه باز نههه حتما شوهروخونوادش ی کاری کردن ک این اینجوری شده...توزندگی مشترکم همیشه مرد مقصره زن بازفرشته ست ازدواج بده چون مرد مشکل داره ایراد داره😂کلا اینجا سرزمین عجایبه

لینک تاپیکشو بزارین😂

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

آره دیدم تاپیک  مگه چانسونگ برادر دونی نیس

چانسو دست راست پدر دونگی و دوست برادر دونگی بوده ولی از لحاظ تنی نه برادرش نیست کلا و اوایل دونگی هم عاشق دونگی بوده 

خدا نکشتت 🤣🤣

والا بخدااا چنان باحرص ازاون سلیطه دفاع میکنههه😂😂😂😂

نی نی سایت جایی ک همیشهههه شوهر وخونوادش شیطانن,عروس فرشته بی بال ک گیر ظالمین افتاده😂هرچقدم عروس بدباشه باز نههه حتما شوهروخونوادش ی کاری کردن ک این اینجوری شده...توزندگی مشترکم همیشه مرد مقصره زن بازفرشته ست ازدواج بده چون مرد مشکل داره ایراد داره😂کلا اینجا سرزمین عجایبه

حالا تاریخ کره هرچی بوده بالاخره همیشه هر حزبی طرفدارای خودشو داشته شایدم در واقعیت دونگی هم آش دهن سوزی نبود و سریال اغراق امیز ساخته شده باشه اما بانو جانگ هم قدیسه ای نبود اگر دونگی خودشو چسبونده ب امپراتور بانو جانگم دقیقا همین کارو کرد چون زن دوم شد

دقیقا باز گذاشته فک کنم از نوادگان بانو جانگه داره خودشو پاره میکنه😂😂😂

یعنی من جوگیر تر از ملت خودمون ندیدم 

شاید باشه که اینجوری داره میگه😔😂

چرا توهین میکرد؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔