2777
2789
عنوان

دونگی و جانگ

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 51 پست
یعنی من جوگیر تر از ملت خودمون ندیدم  شاید باشه که اینجوری داره میگه😔😂

اره خیلی ناراحت شدم بانو جانگ کاری نکرده بود فقط میخواست ننه امپراطور بمیره ملکه بمیره دونگی و‌پسرش بمیره اصن همه بمیرن فقط پسر خودش جانشین بشه وخودش ملکه😞😔😔😔ب ناحق کشتنش 

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا تاریخ کره هرچی بوده بالاخره همیشه هر حزبی طرفدارای خودشو داشته شایدم در واقعیت دونگی هم آش دهن ...

امپراتور ها کلا چنتا چنتا زن میگرفتن طبیعی بوده مثل ناصرالدین شاه خودمون که سیصدتا زن داشت ولی یکیشونو خیلی بیشتر از اونا دوست داشت امپراتور هم دونگیو خیلی دوست داشت پیش دونگی ی نفر دیگه بود 😂

من سارا هستم ۲۶ سالمه ( نام کاربریم همینجوری زدم و نتونستم تغییر بدمش) 

شاشتصنصنص خدا نکشتت😂😂

🤣🤣🤣🤣

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

امپراتور ها کلا چنتا چنتا زن میگرفتن طبیعی بوده مثل ناصرالدین شاه خودمون که سیصدتا زن داشت ولی یکیشو ...

دقیقا رفتار هاش کنار دونگی کاملا فرق داشت و انگار کودک درونش بیدار بود 

الان دیدم تاپیکشو ولی اگه دونگی از اول دنبال قدرت و پول و شهرت بود به امپراطور نمیگفت نمیخواد ملکه بشه تازه قسمت آخرم میره بیرون از قصر زندگی میکنه 

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

امپراتور ها کلا چنتا چنتا زن میگرفتن طبیعی بوده مثل ناصرالدین شاه خودمون که سیصدتا زن داشت ولی یکیشو ...

همه ناصرالدین شاه رو مثال میزنن ولی من جدیدا درمورد بهرام گور خوندم بالای هزار تا زن داشته،  رکورد دستشه تا الان😂

درمورد جشن پوریم، شخصیت اِستِر و هامان برید بخونید و بدونید کیا توی سایت فعالیت میکنن و تاپیکاتون رو میترکونن😐😐😐از آگاه شدن مردم هراس دارن😈فرخ نژاد تو روز روشن دروغ استوری کرده،تاپیک زدم، بعد همونا که تاپیک هامان رو زدن، تاپیک حمید جون هم زدن☹😂  مطالبی که نصفه بهمون گفته بودن: قبل از همه چی بگم که ارث و حقوق و هبه و ... که به دختر و زن برسه برای خودشه ولی برای مردها و پسرها برعکسه ارث: پدر و مادر در قید حیات هر طور صلاح بدونن میتونن در حالت صلح عمرانی اموال خودشون رو به بچه ها ببخشن ولی اگر به هر دلیلی این کار رو نکردن به قانون سپرده میشه و اونجا طبق قانون تقسیم خواهد شد!بازم پدر مادر اینطور خواستن که اموالشون تقسیم بشه🙂 پس بچه های خوبی باشید که خانواده هاتون چیزی ازتون دریغ نکنندیه: وقتی یه مرد کشته بشه چرا دیه اش ۲ برابر زنه؟ پولو با خودش تو قبر نمیبره که اونو به زن و بچش میدن🙄چند همسری:  شرطش عدالته، ولی چند آیه بعدش که "نکته مهمش اینجاست" گفته کسی نمیتونه عدالت برقرار کنه و بهتره به همون یهدونه همسر اکتفا بشه😊 این احکام جز احکامی هست که بر حسب شرایط جامعه میتونن تغییر کننحضانت: تا ۷ سالگی با مادر و از ۷ تا ۹ سالگیه دختر و ۱۵ سالگیه پسر با پدره و بعد از اون بچه خودش تصمیم میگیره کدوم وری بره، و البته خرج بچه توی تمام این سالها با پدره          طرف میگه حاضرم با دود ارتباط برقرار کنم ولی پیام رسان ایرانی نصب نکنم هنوز حرف قبلیش تموم نشده داخل نی نی سایت پست میذاره🤨😂
اره خیلی ناراحت شدم بانو جانگ کاری نکرده بود فقط میخواست ننه امپراطور بمیره ملکه بمیره دونگی و‌پسرش ...

همش تقصیر امپراتور بود 😂 رف عاشق دونگی شد بانو جانگو ول کرد اونم بد شد وگرنه اپل آدم خوبی بود بعدشم برادرش تو گوشش خوند که تو باید اینجوری کنی برا قدرت 

من سارا هستم ۲۶ سالمه ( نام کاربریم همینجوری زدم و نتونستم تغییر بدمش) 

همش تقصیر امپراتور بود 😂 رف عاشق دونگی شد بانو جانگو ول کرد اونم بد شد وگرنه اپل آدم خوبی بود بعدشم ...

بابا خودش گاوه مگه عقل داره درک داره کلا بدجنس بود همه چیو برای خودش میخواست 

حالا تاریخ کره هرچی بوده بالاخره همیشه هر حزبی طرفدارای خودشو داشته شایدم در واقعیت دونگی هم آش دهن ...

دقیقا من فقط متعجب بودم از این همه فحش به یه فرد کره ای که چندین قرن پیش زندگی می‌کرده که ربطی هم به کشور ما نداره

آره دیدم تاپیک  مگه چانسونگ برادر دونی نیس

نه بابا همینطوری بهش میگه، ولی چانسو عاشقشه

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
دقیقا باز گذاشته فک کنم از نوادگان بانو جانگه داره خودشو پاره میکنه😂😂😂

واییی🤣🤣🤣

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
فکر کنم خودش از جناح جنوبه    

لعنتیاا 😂😂😂