2777
2789
عنوان

بانو جانگ

| مشاهده متن کامل بحث + 7562 بازدید | 216 پست
نمیشه قطعی نظر داد چی شده ولی وقتی امپراطور مادرشو کشته عملا اون ولیعهدو بی پشت و پناه کرده و راحت م ...

ببخشید یکم گیج شدم😂🤦‍♀️، منظورتون از امپراتور، امپراتور سوک جونگه و منظور از مادرش، مادر ولیعهد، یعنی بانو جانگه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اینهمه تلاش کرد بدبخت اخرشم نرسید واقعا خیلی سکانس جالب ودلخراشی بود حکایت خیلی ازماهاس برای مقام این دنیا تلاش میکنیم خیلی وقتها هم خلاف میکنیم اما این دنیا خودشو نشون نمیده ولی اون دنیا یه بشکه زهر برامون اماده کردن نوش کنیم

تو سریال که نشون دادن خود دونگی قبول نکرد و دوست نداشت ملکه بشه ولی تو واقعیت تاریخ امپراطور بعد از ...

ولی برا دونگی یه مراسمی گرفته بودن بعد از مرگ ملکه

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

نمیشه قطعی نظر داد چی شده ولی وقتی امپراطور مادرشو کشته عملا اون ولیعهدو بی پشت و پناه کرده و راحت م ...

درسته. انقدر بدم میاد تو تاریخ بعضی چیزها انقدر گنگن!

یه چیزم خوندم گویا پسر دونگی میره پیش برادرش که پادشاه شده بوده و باهاش حرف میزنه که کناره گیری کنه و برادرشم (پسر بانو جانگ که پادشاه بوده) میپذیره. بعد کناره گیری هم احتمالا خیلی راحت کلکشو کندن تا یه وقت براشون خطرساز نشه. حالا کی این کارو کرده، الله اعلم!

فقط منم که از ملکه اینهیون خیلی خوشم میومدددد؟؟؟؟؟

نه منم هستم.

خیلییی خوشگل بود، آرامش بخش، باوقار، مثبت، خانم، اصلا همه چیز تمام.

حیف شد مرد. حیف شد بچه‌دار نمیشد. حیف که امپراتور با علاقه باهاش ازدواج نکرده بود و عاشقش نبود و به خاطر مناسبات حکومتی باهاش ازدواج کرده بود!

حیف!

درسته. انقدر بدم میاد تو تاریخ بعضی چیزها انقدر گنگن! یه چیزم خوندم گویا پسر دونگی میره پیش برادرش ...

کلا قدرت و سیاست کثیف و ترسناکه به نظر من امکان نداره کسی وارد سیاست بشه و پاک باقی بمونه و باید رقیباتو به یه نحوی حذف کنی وگرنه اونا حذفت میکنن 

دوست دارم زندگی رو ❤️

نه منم هستم. خیلییی خوشگل بود، آرامش بخش، باوقار، مثبت، خانم، اصلا همه چیز تمام. حیف شد مرد. حیف ش ...

واقعا خیلی خوشگل و مهربون و بامتانت بود خاک تو سر امپراطور زن به اون همه پی تمومی رو دوس نداشت در حق اونم ظلم شد به نظرم وقتی که دیگ داشت میمرد امپراطور قدرشو فهمید

وایب خیلی مثبتی بهم میدادد

یاد حرفای بانو جانگ افتادم. با دونگی از این حرفا زیاد میزد.

آخرش هم خودش و پسرش حذف شدن . تو دنیای واقعی نه فیلم و سریالا به نظرم آدم هر چقدر باهوش تر باشه موفق تره جدا از خوب بودن یا بد بودنش . تو فیلم و سریالا برای جذب مخاطب اونی که قراره موفق بشه رو یه آدم پاک و منزه نشون میدن که هیچ اشتباهی نکرده و علیه السلام بوده که مخاطب شیفتش بشه و طرف مقابلش هم یه شیطان تمام عیار

دوست دارم زندگی رو ❤️

کدومش عاشقانه تره

هم دونگی هم جومونگ موضوع عاشقانه داشتن ولی دونگی عاشقانه تر بود ولی از لحاظ قشنگی و ریتینگ سریال تو خود کره جنوبی سریال جومونگ ریتینگش خیلی بیشتر از دونگی بوده و محبوب تر بوده

دوست دارم زندگی رو ❤️

واقعا خیلی خوشگل و مهربون و بامتانت بود خاک تو سر امپراطور زن به اون همه پی تمومی رو دوس نداشت در حق ...

منم خیلی دوستش داشتم.

ولی راستش شاید امپراتور دربارۀ ملکه اینهیون که هوو آورد سرش از یه جهت تقصیرکار نباشه.

چون هر چی باشه امپراتوره و غرق تو سیاست. 

احتمالا تو بچگی به خاطر سیاست گفته بودن با اینهیون ازدواج کنه و اونم قبول کرده بوده ولی امپراتور دوستش نداشته و بعدها خواسته با کسی که عاشقشه (بانو جانگ) ازدواج کنه. بالاخره متاسفانه سیاسته و هزاران بازی کثیف داره.

درضمن شاید یه دلیل دیگه برای ازدواج مجدد امپراتور، بچه‌دار نشدن ملکه اینهیون بوده که اینم به خاطر سیاست بوده به احتمال قوی، چون باید ولیعهدی می‌داشت.

آخرش هم خودش و پسرش حذف شدن . تو دنیای واقعی نه فیلم و سریالا به نظرم آدم هر چقدر باهوش تر ب ...

ولی در واقعیت هم گویا دونگی آدم خوبی بوده، درسته احتمالا نه به اندازۀ سریال، ولی گویا خوب بوده. چون حتی بهش لقب سوک رو داده بودن که به معنی پاکه. بالاخره بی‌دلیل که این لقبو ندادن.