2777
2789
عنوان

بانو جانگ

| مشاهده متن کامل بحث + 7564 بازدید | 216 پست

یه سریال هست زندگی نامه بونا جانگه داستانش مثل همین سریاله ولی از زاویه بانو جانگ اگه خواستی ببین

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

جومونگ ۳ رو میگن میخوان عید پخش کنن داستان بدبختی پسر موهیوله که چجوری موهیول گند زد به زندگی هودونگ ...

میگم جومونگو من ندیدم تاحالا

اونم مثل دونگی عاشقانست؟کدوم قشنگتله

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه فیلمی دیگه ساختن که بانو جانگ خوبه دونگی نقش آدم بدست اسمش یادم رفته 

ولی من تحقیق کردم، گویا مطابق تاریخ کره، سریال دونگی با اینکه تفاوت‌هایی با واقعیت داره، ولی به حقیقت تاریخی نزدیک‌تره.

من اینطور فهمیدم.

چرا لعنت به دونگی؟ تقصیر دونگی نبود که! نتیجۀ کارهای بد خودش بود.

تو واقعیت کره این احتمال هست که دونگی به این خوبی و جانگ به این بدی نبوده باشه حتی میگن پسر جانگ رو هم احتمالا پسر دونگی کشته باشه که زودتر امپراطور بشه 

برای هر آدمی سخته عشقش رو کنار یکی دیگه ببینه و برای همین ماها با جانگ هم ذات پنداری میکنیم کارای بدش به کنار ولی از لحاظ احساسی بهش ظلم شده بود از طرف امپراطور 

دوست دارم زندگی رو ❤️

بانو جانگ اگه به پسرش امپراطور میشد خودشم میشد ملکه مادر اونوقت حتما دونگی و پسرشو و همه طرفداراشونو ...

ولی خب پسر بانو جانگ هم بعد مرگ مادرش خیلی بی پشت و پناه شد و تو واقعیت تاریخ کره خیلی زود میمیره و میگن شاید حتی کار پسر دونگی و اون حزب طرفدار دونگی بوده 

در واقع امپراطور هم جانگ و هم پسر جانگو با هم کشت و باعث شد دونگی و حزب دونگی خیلی قدرت بگیرن مشخص بوده که پسر دیگش زیاد عمر امپراطوریش دووم نمیاره

دوست دارم زندگی رو ❤️

تو واقعیت کره این احتمال هست که دونگی به این خوبی و جانگ به این بدی نبوده باشه حتی میگن پسر جانگ رو ...

دربارۀ واقعیت فعلا صحبتی ندارم و بیشتر منظورم رو سریال بود.

بله منم خوندم که مثلا تو واقعیت گویا دونگی تجمل‌گرا بوده و بانو جانچ هم احتمالا انقدر بد نبوده و بیشتر قربانی سیاست‌بازی‌های بین احزاب و رقابت‌های اونها شده بوده. 

ولی حالا با واقعیت کاری ندارم. اما تو سریال، دونگی تقصیر نداشت.

درسته از لحاظ احساسی بهش ظلم شده بود.

تو واقعیت کره این احتمال هست که دونگی به این خوبی و جانگ به این بدی نبوده باشه حتی میگن پسر جانگ رو ...

آهان این یادم رفت بگم، دربارۀ مرگ پسر بانو جانگ میگن شاید هم حزب دونگی بدون اطلاع دونگی این کارو کردن. این احتمالم تو تاریخ مظرحه. حتی بعضی جاها خوندم شایدم به مرگ طبیعی مرده. چون بیمار بوده. اینو نمیدونم تا چه حد درسته.

چرا دونگی ملکه نشد؟ چرا امپراطور بانو کیمو گرفت؟

تو سریال که نشون دادن خود دونگی قبول نکرد و دوست نداشت ملکه بشه ولی تو واقعیت تاریخ امپراطور بعد از مرگ جانگ قانونی میذاره که هیچ رعیت زاده ای نتونه ملکه بشه 

دوست دارم زندگی رو ❤️

آهان این یادم رفت بگم، دربارۀ مرگ پسر بانو جانگ میگن شاید هم حزب دونگی بدون اطلاع دونگی این کارو کرد ...

نمیشه قطعی نظر داد چی شده ولی وقتی امپراطور مادرشو کشته عملا اون ولیعهدو بی پشت و پناه کرده و راحت میتونستن سر به نیستش کنن وقتی قدرتی نداشته و حزب دونگی انقدر قدرتمند شده بودن 

دوست دارم زندگی رو ❤️