2777
2789
عنوان

بانو جانگ

| مشاهده متن کامل بحث + 7562 بازدید | 216 پست
ولی در واقعیت هم گویا دونگی آدم خوبی بوده، درسته احتمالا نه به اندازۀ سریال، ولی گویا خوب بوده. چون ...

تاریخه و هر کسی یه جوری تفسیرش میکنه شاید امپراطور از روی علاقش این لقبو به دونگی داده  شاید هم واقعا آدم خوبی بوده ناصر الدین شاه ما هم عاشق جیران بود وبهش لقب داده بود اما میگن در واقعیت جیران یه زن جاه طلب و بدجنسی بوده ولی تو سریال ما هم جیرانو عاشق رعیت و خیرخواه  نشون دادن 

دوست دارم زندگی رو ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا حس طرد شدن از طرف کسی که بهش امید بستی بدترین حس دنیاست حس اینکه به دوست داشتن و حرفای هیچ کسی ...

چی بگم...میشه بگیم ۵۰ درصد امپراطور مقصر بود اما ۵۰ درصد دیگه بین دونگی و بانو جانگ تقسیم میشه

خدایا بهترین ها رو برای همه و من رقم بزن💫🤍

تاریخه و هر کسی یه جوری تفسیرش میکنه شاید امپراطور از روی علاقش این لقبو به دونگی داده  شاید هم ...

درسته.

واسه همینه همیشه یکی از آرزوهام این بوده بتونم به گذشته سفر کنم و وقایع تاریخی رو تا اونجایی که میتونم خودم ببینم، تا بدونم چی درست بوده، چی غلط، کدوم واقعیت بوده، کدوم دروغ و همچنین چیزهایی که در تاریخ پنهان موندن و کسی دلیل یا مسببشو نمیدونه، مثل قتل بعضی افراد که مجهول مونده، ببینم و ازشون سردربیارم.

حتی این تقصیر مادر و برادر بانو جانگ نبود مقصر طبقه اجتماعیش بود مقصر این بود که بچه یه برده بود و ن ...

تمام ادمهای بد ذات به خاطر حفظ منافعشون یا حسادتهاشون دست به هر کاری می زنند‌‌ و همین دلبل بدذاتیشونه

تو همانی که می شود چای را کنارت بدون قند شیرین نوشید

تا جایی که شنیدم 

درباره بانو جانگ فیلم و سریال های زیادی وجود داره که اکثرا به جاه طلبی اشاره شده کلا داستان زندگیش توی کره مشهور هست، البته یه پش داستان هایی هم وجود داره که باعث بد شدن بانو جانگ شده مثلا بچه اول که باردار بوده به دستور ملکه مادر سقط شده یا چند سال بی دلیل از قصر بیرون شده، البته کلا  زمان  اون امپراطور درگیری های زیادی بین احزاب بوده و واقعا توی جامعه هم تاثیر گذار بوده 

😂😂😂😂😂 ساعت 4 نشستم تاریخ تفسیر میکنم

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
تاریخه و هر کسی یه جوری تفسیرش میکنه شاید امپراطور از روی علاقش این لقبو به دونگی داده  شاید هم ...

والا تو سریالم مشخص بود ک آدم بد ذاتی بود هر چند ک کارگردان تماااام تلاششو کرد ک خوب و درست جلوش بده اما کارای بد با توجیه خوب نمیشه

یارو میخواست پسرش ولیعهد بشه میگ بخاطر رعیت والا اینا خیلی خوبن بخاطر خودشون و خوشبختی خودشون جنگیدن کشتن توطئه کردن آخر سرم شدن آدم خوب چون انقددد احمق وجود داره ک باور میکنن یه نفر برای قدرت بجنگه فقططط بخاطر یکی دیگ!

آره واییییی چقد سخت بود و چه سرنوشت غم انگیزی😑😂باز یادم افتاد💔

ععع 

راستی من امشب فقط آخراشو تونستم ببینم، چرا امپراتور دونگی رو انداخت بیرون؟ اون یکی ملکه کی بود باز ازدواج کرد امپراتور ؟! 😱

ولی خب پسر بانو جانگ هم بعد مرگ مادرش خیلی بی پشت و پناه شد و تو واقعیت تاریخ کره خیلی زود میمیره و ...

خب ببین درست پسرش فدای خطاهای مادرش شد بانو جانگم دیگه خیلی بدجنسی کرده بود حتی ملکه بزرگ و ملکه اینهیون رو با جادوی سیاه کشت کلا خیلی خائن بود اگه عالیجناب دستور مرگ بانو جانگ رو نمیداد دونگی و پسرش در نهایت میمردن پس مجبور بود یکی رو فدا کنه اونی که خیانتکار بود رو فدا کرد 

تمام ادمهای بد ذات به خاطر حفظ منافعشون یا حسادتهاشون دست به هر کاری می زنند‌‌ و همین دلبل بدذاتیشون ...

نه بد ذاتی نیست بعضی وقتا شرایط از آدم یه چهره دیگه می‌سازه!

من نمیدونم اما اگه بانو جانگ حس حسادت هم بهش غالب شده بوده حق داشته! فکر کن یه زمانی عشششق یه نفر باشی با تمام وجود بعد یکی دیگه بیاد و ازت بگیره! هر زنی تو این شرایط بهش سخت میگذره و برای اینکه سقوط نکنه شروع میکنه به خود ساختن! و خود ساختن اون اینجوری بوده جبر زمانه بعضی وقتا بد پیش میره 

ولی یه چیزی که خیلی قبول دارم اینکه بانو جانگ زن بیش از حد مغروری بوده و این غرور کاذب هم به خاطر شرایطی که داشته بوده که اول از یه طبقه پایین بوده و بعد ارتقا پیدا کرده!

خدایا بهترین ها رو برای همه و من رقم بزن💫🤍

نه تنها برادرش بلکه عموش به نظرم وفتی میخواییم از یه شخصیتی نتیجه بگیریم باید جنبه هردو فیلمو نگاه ...

دقیقا منم همینطور💔واقعا امپراطور بهش بد کرد....

"من از امروز شروع به تغییر میکنم" ✨️🌱 ^۱۴۰۳/۱/۱۲^ تغییر مثبت🌿🤍 رو به جلو...🏃‍♀️ دیگه بی انگیزه و ناامید نیستم نسبت به زندگیم 🙂 شاید یه روزایی حالم خیلی بد بود، اما یاد گرفتم که:✨️🌱 زندگی همیشه قرار نیست ایده ال باشه... قرار نیست همیشه بخندی همیشه کارای مثبت کنی همیشه فکرت و رها کنی... یه جاهایی هم زندگی سختی داره غم و غصه داره ناراحتی داره گریه داره! که وجود همه اینا لازمه زندگیه! نباید ناامید شد✨️🫂🤍 شروع دوباره 🏃‍♀️🤍🌿 خودش یه برد محسوب میشه🌱 خودت حال خودتو خوب کن و با کارای کوچیک توی خودت انگیزه ایجاد کن. حذف ادمهای سمی از زندگیت🦋 اولین قدم برای خوب کردن حالته...
چند سال امپراطور میشه ولی خیلی زود میمیره عمر امپراطوریش خیلی کوتاه بوده  امپراطور واقعا بی فک ...

جدی پس کشته شده💔

باز خوب که حداقل امپراطور شد

چند سالی امپراطور بود حداقل خون مادرش هدر نرفت مادرشو به آرزوش رسوند....

من فکر کردم به خاطر مریضیش میمیره

"من از امروز شروع به تغییر میکنم" ✨️🌱 ^۱۴۰۳/۱/۱۲^ تغییر مثبت🌿🤍 رو به جلو...🏃‍♀️ دیگه بی انگیزه و ناامید نیستم نسبت به زندگیم 🙂 شاید یه روزایی حالم خیلی بد بود، اما یاد گرفتم که:✨️🌱 زندگی همیشه قرار نیست ایده ال باشه... قرار نیست همیشه بخندی همیشه کارای مثبت کنی همیشه فکرت و رها کنی... یه جاهایی هم زندگی سختی داره غم و غصه داره ناراحتی داره گریه داره! که وجود همه اینا لازمه زندگیه! نباید ناامید شد✨️🫂🤍 شروع دوباره 🏃‍♀️🤍🌿 خودش یه برد محسوب میشه🌱 خودت حال خودتو خوب کن و با کارای کوچیک توی خودت انگیزه ایجاد کن. حذف ادمهای سمی از زندگیت🦋 اولین قدم برای خوب کردن حالته...