2777
2789
عنوان

کاش تو کشور سوئیس زندگی میکردم

717 بازدید | 26 پست

یه آپشنی که این کشور داره اگه بخوای یه دستگاه بهت وصل میکنن و میمیری 

کاش یکی بود هرچقدر پول میخواست میدادم پ یه س.ی.ا.ن.و.ر میخریدم😌

کاربری دوم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونجا زندگی میکردی دیگه دلت نمیخواست بمیری 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

😂😂😂😂

یه توییت دیدم که ارزوی کرده بود یه گاو تو سوییس بود ...

همین ایران خودمون رو عشقه

الان هم هورمون هات بهم ریخته ...

کمی اسپند و کندر دود کن تا دودشون مغزت رو گرم کنه ...سردی مغز باعث سودا و افکار منفی و افسردگی و ...میشه 

❤❤❤

حاجی اگه توی سوییس بودی مطمئن باش نمیخواستی بمیری

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

ببین فقط بگم که اگر مشکل غیر قابل حل شدن بود خدا اونو سر راهت قرار نمی‌داد  باید ترفند بزنی ...

بعضی مشکلات اصلا قابل حل نیستن و به مرور افسرده ات میکنن هیچ کاری هم نمی تونی بکنی

رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️             

ببین فقط بگم که اگر مشکل غیر قابل حل شدن بود خدا اونو سر راهت قرار نمی‌داد  باید ترفند بزنی ...

میدونی مشکلی نیست 

دیگه حال زندگی کردن ندارم 

دیگه حوصله آدما رو ندارم 

شاید باورت نشه ولی من از ۲۴ ساعت ۱۸ ساعتشو خوابم 

جدیدا جوری شده اراده کنم میخوابم 

خواب های مزخرفم از این دنیا بهتره

کاربری دوم