2777
2789
چی هست؟ میدونما منظورم اینه اذیت میشی؟چجوریه؟

یه جن که وقتی بدنیا اومدم همراهم بدنیا اومد

اره انرژی مو میخوره خستگی بی حالی افسردگی و بدبختی میاره کلا

برای سلامتیم صلوات بفرست.متشکرم! کاربری دست ۲ نفره.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

یه جن که وقتی بدنیا اومدم همراهم بدنیا اومد اره انرژی مو میخوره خستگی بی حالی افسردگی و بدبختی میار ...

میگن زن و شوهر اول و وسط و آخرماه آمیزش نکنن چون ی بچه از جن همزمان باهاشون ب دنیا میاد همین همزاد بوده پس

🧘‍♀️دردی ک تورو نکشه قویترت میکنه🧘‍♀️
میگن زن و شوهر اول و وسط و آخرماه آمیزش نکنن چون ی بچه از جن همزمان باهاشون ب دنیا میاد همین همزاد ب ...

دیگه دیگه راجب اینکه چه زمانی ... من نطفه شدم خبر تدارم

ای وای چه بد😐 خودت میبینیش؟

عزیزم من راهکار میخوام از کسایی که اطلاعات دارن لطفا از این سوالا نپرسید 

تو گوگل ببین یه سوره هست .سوره قصص آیه س..بگرد یه ذره س اون آیه رو صبح و شب بخون دیشب تو ضیحاتشو میخ ...

لطفا اون تاپیک رو میفرستین؟

ناراحتت نمیکنم ولی همزاد بد با راهکار و حتی دعای دعانویس دور نمیشه

من مجردی کم سن بودم ، داشتم فقط کسایی که حالت جنگیرن روی سر میخونن که اون بترسه دور بشه برا همیشه

چقدر مادرم دربه دری کشید که اون شخص پیر تو ی روستا پیدا کرد ، پولی هم نگرفت

ناراحتت نمیکنم ولی همزاد بد با راهکار و حتی دعای دعانویس دور نمیشه من مجردی کم سن بودم ، داشتم فقط ...

منم سنم کمه کلا ۱۸ سالمه

خیلی ناراحتم اصلا حالم خوش نیست

خانوادم باورشون نمیشه

ناراحتت نمیکنم ولی همزاد بد با راهکار و حتی دعای دعانویس دور نمیشه من مجردی کم سن بودم ، داشتم فقط ...

شمارو چجوری اذیت میکرد؟

ای وای چه بد😐 خودت میبینیش؟

شاید تو خواب به چهره بعضی اشخاص بیاد ولی تو بیداری سنگینی و حضور ی انرژی بد ، ی چیز انرژی خوار ، ی هاله سنگینی روی ادم که فکر جسم ادم رو میبره به تنهایی انزوا ، خستگی گریه پرخاشگری ، ضعف بی حالی حتی خودارضایی ، تیرگی پوست و بی حالی و.. خیلی چیزا نمیشه گفت همه رو

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز