2777
2789
2790
2778

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۴۵ شب قبل خواب هندزفری بزار گوشت سوره بقره پلی بشه.اگر خوابت برد مهم نیست وقفه ننداز

اون پیرمرد با شما چیکار کرد؟

برای سلامتیم صلوات بفرست.متشکرم! کاربری دست ۲ نفره.

روی سرم خوند و بعد روی پاهام ضربه زد بعد از حال رفتم بعدش اوکی شدم 

میتونین بگین کجا بودش؟

من واقعا شرایطم خوب نیست😭

لطفا اون تاپیک رو میفرستین؟

بزن تو گوگل دفع همزاد تاپیکا میاد بالا یه عالمه س من اینو یادم مونده دقیق نمیدونم کدوم تاپیک بود ..تو گوگلم زده دعای رفع همزاد داده بنویس همراهت باشه اذیتت نکنن

شاید تو خواب به چهره بعضی اشخاص بیاد ولی تو بیداری سنگینی و حضور ی انرژی بد ، ی چیز انرژی خوار ، ی ه ...

وای خدا من :/منم بعضی وقتا بی دلیل خستم ممکنه به خاطر اون باشه؟نهه من میترسم از این چیزا😑

واقعا چیز بدیه منم قبلا درگیر بودم، اول فکر میکردم همزاده بعد معلوم شد جن عاشق بوده خیلی اذیت شدم ...

میشه بگین چیکار کردین

من روز شبم سیاهه از وقتی فهمیدم 

من خیلی اذیت شدم داخل تایپیک نمیشه همه اش رو گفت، درست نیست اگر خواستی خصوصی پیام بده عزیزم، صحبت ...

اره عزیزم درخواست دادم

وای خدا من :/منم بعضی وقتا بی دلیل خستم ممکنه به خاطر اون باشه؟نهه من میترسم از این چیزا😑

نهههه ممکنه کی گفته

اگر همه علائم باهم باشه 

خستگی ممکنه بخاطر ضعف بدنی کم خونی یا کمبود بعضی وبتامین ها باشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز