2777
2789
عنوان

خواستگار...

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 65 پست
چند سالته؟ عکس عشقت و این خواستگاره رو میتونی بذاری؟ خیلیا ذاتشون از چهرشون مشخصه

۲۷سالمه.ن متاسفانه نمیتونم.خواستگاره شبیه مجیدخراط هاس عشق خودم یسری عکسش گذاشتم شبیه پویا خواننده س دوس داشتنیه و خوشگله خدایی

خدایاشکرت...❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چطور میتونی با یکی ازدواج کنی وقتی عاشق یه نفر دیگه ای؟ اون پسری که میخواد باهات ازدواج کنه چه گناهی ...

ن فعلااجازه ندادم اصلاخواستگارم بیاد و بیادم جوابم منفی چون دلم بهش نیس.من ک گفتم زنش نمیشم چون دلم پیشش نیس

خدایاشکرت...❤️

۲۷سالمه.ن متاسفانه نمیتونم.خواستگاره شبیه مجیدخراط هاس عشق خودم یسری عکسش گذاشتم شبیه پویا خواننده س ...

الان دیگه امکان نداره تو و عشقت به هم برسید؟ وضعیت مالی و شغلیش خوبه؟ و اینکه گفتی دوسداری تهران باشی اینا تهرانن؟

به نظرم اون اقا گناه دارن نکنین این کارو اگه هیچ حسی نی

بخدا من قصدم نیس ک زنش شم کلا همه اطرافیان میگن شوهرکن شوهرکن شوهرکن غرق درخوشبختی اما من نه نمیکنم جوابم منفی بهش و نزاشتیم رسمابیان

خدایاشکرت...❤️

عزیزم

من زیاد اظهارنظر نمیکنم ولی

وقتی شرایطتو خوندم دلم خواست برات بنویسم 

امیدوارم بهم گوش بدی چون نمیخوام تجربه تلخ منو توهم داشته باشی

منم دلم جای دیگه بود ولی به اصرار بزرگ ترا و با این حرف که گفتن تو موقعیت های زندگی اون شخص رو یادت میره رفتم تو اشنایی قبل از ازدواج با یه اقایی اول همه چیز اکی بود و گفتم کار خوبی کردم الان چند ماه داره میگذره و من تازه میفهمم چه اشتباهی کردم پرم از عذاب وجدان و دلتنگی و خاطره 

و حتی نمیتونم اجازه بدم برام انگشتر بیارن

و نه میتونم تماس بگیرم بگم این  چندماهو به من ببخشید من نمیتونم🙂 حالم خیلی بده و کلی فشار رومه

مهربونم تا زمانی که دلت از کسی کنده نشده وارد ارتباط با کسی دیگه نشو چه برسه ازدواج!

الان دیگه امکان نداره تو و عشقت به هم برسید؟ وضعیت مالی و شغلیش خوبه؟ و اینکه گفتی دوسداری تهران باش ...

چراامکان داره براشدنی شدنیه اما یسری شرایطاهس بایدزمان درسش کنه.عشقم کوچه پشتیمونه

اره وضع مالیش متوسط ماشین شغل داره خونه هم میتونه بخره فعلادس نگه داشته

خدایاشکرت...❤️

عزیزم من زیاد اظهارنظر نمیکنم ولی وقتی شرایطتو خوندم دلم خواست برات بنویسم  امیدوارم بهم گوش ...

الهی دورت بگزدم خدابهترینارو برات رقم بزنه .ن ن ن من کلانظرخواستم بدونم وگرنه خیلی خواستگاراموقعیت خوب داشتم ردکردم بخاطردل لعنتیم ک جای دیگه س..چراشماعشقت نیومدخواستگاری.الان میخای باجدیدعقدکنی

خدایاشکرت...❤️

چراامکان داره براشدنی شدنیه اما یسری شرایطاهس بایدزمان درسش کنه.عشقم کوچه پشتیمونه اره وضع مالیش مت ...

پس اوضاع مالیش بدتر از اون نیست بهرحال هزینه های زندگی تهران و شهرستان متفاوته

ببین اگه واست تلاش میکنه و خانوادش قلبا راضی و خوشحال خواهند بود صد در صد بمون باهاش چون نمیتونی این یکیو قبول کنی بعد دوباره برگردی به عشقت فامیلین حرف و حدیث میشه