2777
2789
عنوان

خواستگار...

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 65 پست
پس اوضاع مالیش بدتر از اون نیست بهرحال هزینه های زندگی تهران و شهرستان متفاوته ببین اگه واست تلاش م ...

دقیقاهمینطوره دعاکن بهش برسم ی مدت ازفکرم بیرونش کردم خونوادش خیلی بدباهاش تاکردن اماامروزپیام دادبم بازمث ادم موادی لغزش کردم

خدایاشکرت...❤️

الهی دورت بگزدم خدابهترینارو برات رقم بزنه .ن ن ن من کلانظرخواستم بدونم وگرنه خیلی خواستگاراموقعیت خ ...

شرایطشو نداشت ما رابطمون هم از راه دوره و خانواده من مخالفن برم راه دور البته الان که فهمیده دارم ازدواج میکنم خیلی زنگ میزنه به پدرم التماس میکنه به خودم میگه همه کاری میکنم

ولی واقعا نمیدونم اون خانواده ای که چندماهه درگیر کرذمو چیکار کنم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایطشو نداشت ما رابطمون هم از راه دوره و خانواده من مخالفن برم راه دور البته الان که فهمیده دارم از ...

ی بهونه ای بیار یکیو عجیر اجیر کن بگه ک مثلاخواستگاه ی مشکل داره و نکنید اینکارو

خدایاشکرت...❤️

شرایطشو نداشت ما رابطمون هم از راه دوره و خانواده من مخالفن برم راه دور البته الان که فهمیده دارم از ...

ماهم یسالونیم دورلودیم ازهم هرماه بخاطرم ۶۰۰کیلومترباوجودمخالفت میکوبیدمیومددیدنم الان۳ماه نزدیک شدبم.خونوادش خیلی عذاب اورشدن هرچن نمیدونن خونمون اومده نزدیکشون اما عیدو یعنی فردا یاپس فردامیرن شهرمون یعنی شهرمشترکمون ب گوششون میرسه😂

خدایاشکرت...❤️

عزیزم اگه چندماه رفت و امد کردی باز دلت باهاش نیست بهتره الان بگی تا بعد یه عمر حسرت بخوری

همه میگن پول پول.واقعا نمیدونم چرافک میکنن همه چی پوله..کم نبوده تواین سایت خیلیاشوهراشون پولداربوده ...

کسی نمیگه پول بده اصلا بدنیست ولی وقتی هیچ حسی به طرف نداری چه ازدواجیه!!

همه بگن پول شما اگه عقیده ات نیست کاری که درسته انجام بده اگه نظر خودتم هست پس نگو بقیه میگن پول!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
انشالله بهترینا واست اتفاق بیوفته و واااقعا خوشبخت بشی❤️ گفتی خواستگار داری؟

ب پسزه یبارگفته بودم ک این خواستگارمه و زیادجدی نبودخواستگاره گفتم جوابش کردم نمیدونه ک مجدد قراره بیان.میخام بهش بگم اینبارو ب خودش بیاد ی حرکتی کنه.فدای تومرسی

خدایاشکرت...❤️

کسی نمیگه پول بده اصلا بدنیست ولی وقتی هیچ حسی به طرف نداری چه ازدواجیه!! همه بگن پول شما اگه عقیده ...

خدایش اکثرا میگن الان پول مهمه خبلی ازهمکارام ملاکشون همینه

خدایاشکرت...❤️

ب پسزه یبارگفته بودم ک این خواستگارمه و زیادجدی نبودخواستگاره گفتم جوابش کردم نمیدونه ک مجدد قراره ب ...

بهترین راه واسه شناخت خودش و خانوادش همینه هم سنتون مناسب ازدواجه هم بهترین موقعیته رابطتونو جدی کنه

بهترین راه واسه شناخت خودش و خانوادش همینه هم سنتون مناسب ازدواجه هم بهترین موقعیته رابطتونو جدی کنه

امیدوارم اینباربتونه حرکتی کنه .حتمادعام کن

خدایاشکرت...❤️