2821
2789
عنوان

خواستگار...

896 بازدید | 65 پست

بچه هااگ شما دلتون جادیگه باشه

ولی ی خواستگار پولدارداشتا باشید امادلتون بهش نباشه حسی اون وسط نباشه

مسره شاسی بلندداره۲تامغازه ی خونه

کارمنداداری

واقعاچیکارمیکنید چون هیچ حسی ندارید انتخاب میکردید یا ن چون دلتون جادیگه س

و دل لامصبمم ک جادیگه س سخته بهم رسیدن ب اون شخص ک دلم پیششه

خدایاشکرت...❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یکمدت میگم باهم دوست باشیم برای آشنایی شاید این وسط دل  بسته شدی

بعد ی چیزدیگه پسره فامیله 

شهرخودمون زندگی میکنه یعنی شهری ک بدنیااومدم اما من ساکن تهرانم کلا دوس ندارم برگردم شهرم چون محیط کوچیک جاپیشرفت نیس

خدایاشکرت...❤️

یعنی با یک دیگه دوست هستین

ن دوستی ن کات زیاد مثل قبل سر مخالفت خانواده ش درارتباط نیستیم.و خواستگارمم فامیل مشترک عشقم و خودمه

عشقمم فامیله🥺

خدایاشکرت...❤️

بعد ی چیزدیگه پسره فامیله  شهرخودمون زندگی میکنه یعنی شهری ک بددنیااومدم اما من ساکن تهرانم کل ...

اگه موقعیت مالی خوبی دارن میتونین شهر بزرگ برین بعدا بنظرم فعلا دوست باشین ولی اگه ازشون متنفرین ک دیگه هیجی 

اگه موقعیت مالی خوبی دارن میتونین شهر بزرگ برین بعدا بنظرم فعلا دوست باشین ولی اگه ازشون متنفرین ک د ...

ن متنفرم ن خوشم میاد خنثی م.اگ نیاد تهران چی☹️

خدایاشکرت...❤️

ن دوستی ن کات زیاد مثل قبل سر مخالفت خانواده ش درارتباط نیستیم.و خواستگارمم فامیل مشترک عشقم و خودمه ...

عزیزم من خودم تو رابطه ام و میدونم بهم نمیرسیم 

ولی هر خواستگار میاد رد میکنم 

ولی شما کات کنید و برید پیش مشاوره

اگه عشقت خودشو برات به آب و آتیش نمیزنه، این خواستگاره بهتره

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
عزیزم من خودم تو رابطه ام و میدونم بهم نمیرسیم  ولی هر خواستگار میاد رد میکنم  ولی شما ک ...

دل لامصب ک نمیفهمه من میدونم بخادمیرسیم همه چی زیرسرخودشه اما یسری شرایطا فعلا مجاز نمیکنه ک بیادجلو

خدایاشکرت...❤️

اگه عشقت خودشو برات به آب و آتیش نمیزنه، این خواستگاره بهتره

خیلی کاراکرد اماخانواده ش بلانسبت ازچی بگم بدترن چون فامیل مادرمه عشقم باباش!ازخونواده مادریم خوشش نمیاد

خدایاشکرت...❤️