2777
2789
عنوان

خواستگار...

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 65 پست
نمیدونم ولی میتونی با یکی که خوشت نمیاد بسازی؟

اصلا .خدایی ملاکمم پول نیس اما همه همکار رفیقام میگن بکن خوشبخت میشی😣ولی تادوس داشتن نباشه نمیتونم😥

خدایاشکرت...❤️

والا هیچکدوم ملاک نیست ببین خواستگار سالمه از نظر جسمی روحی متعهده آزمایش ایدز و هپاتیت و زگ ...

ازهمه نظراوکیه خدایی.ولی کلا خواستم ببینم شماهاباشیدچیکارمیکنید.اصلا نمیتونم تحمل ندارم کسیو داشته باشم تاابد ک بهش حس نداشته باشم

خدایاشکرت...❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن دوستی ن کات زیاد مثل قبل سر مخالفت خانواده ش درارتباط نیستیم.و خواستگارمم فامیل مشترک عشقم و خودمه ...

تو کل زندگیت میتونی یه انتخاب داشته باشی از بستگانت 

بعد شما همونم میرید از تو فامیل انتخاب میکنید؟!

ببین واقعا نمیخوام سرزنشت کنم ولی به نظرم بیشتر رو فامیل بودن فکر کن هرکیی میخواد باشه

🙂

نه چرا وقتی حسی نیست میخواید خودتونو قانع کنید!!

همه میگن پول پول.واقعا نمیدونم چرافک میکنن همه چی پوله..کم نبوده تواین سایت خیلیاشوهراشون پولداربوده امادلشون جادیگه و بیادکسی دیگه بوده🥺

خدایاشکرت...❤️

خیلی کاراکرد اماخانواده ش بلانسبت ازچی بگم بدترن چون فامیل مادرمه عشقم باباش!ازخونواده مادریم خوشش ن ...

خب با این آدم ازدواج کنی هم بعد ازدواج کلی اذیت میشی لذتی نمیبری از زندگیت

چون خانوادش دائم میخوان سنگ بندازن جلو پاتون

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
ازهمه نظراوکیه خدایی.ولی کلا خواستم ببینم شماهاباشیدچیکارمیکنید.اصلا نمیتونم تحمل ندارم کسیو داشته ب ...

من شخصا ۲۷ سالمه و مجردم

خیلیا رو سر به دل ننشستن رد کردم

بابت هیچ کدومم هنوز پشیمون نشدم

ولی خب آدما متفاوتن ممکنه یکی بگه حتما میخوام ازدواج کنم به هررررقیمتی من اینجوری نبودم

🙂

خب با این آدم ازدواج کنی هم بعد ازدواج کلی اذیت میشی لذتی نمیبری از زندگیت چون خانوادش دائم میخوان ...

خانوادش ازمن متنفرنیستن ازطرف مادریم متنفرن میگن ن

خدایاشکرت...❤️

من شخصا ۲۷ سالمه و مجردم خیلیا رو سر به دل ننشستن رد کردم بابت هیچ کدومم هنوز پشیمون نشدم ولی خب ...

اوهوم من خودمم ۲۷سالمه و ازهیچ کارپشیمون نیستم بابت خواستگار و ازدواج.

خدایاشکرت...❤️

فامیل نزدیک نیستن جفت فامیل دورن

باشه بابا دور و نزدیک نداره

فامیل واسه زندگی و معامله و ازدواج و همکاری و ... اصلا مناسب نیس

بعد تو که تهرانی تو روستا نیستی که بگی پسر دیگه نیست و ..

بازم هرطور میدونی من میگم با فامیل نباید وصلت کرد اصلا

🙂

چطور میتونی با یکی ازدواج کنی وقتی عاشق یه نفر دیگه ای؟ اون پسری که میخواد باهات ازدواج کنه چه گناهی کرده؟...سعی کن اول حس عشقی که داری رو تو وجودت دفن کنی و بعد فرصت بدی به خاستگارت ، ازش بخوای اگه مایله مدتی صبر کنه برات...اگرم فکر میکنی حالا حالا ها بیخیال عشقت نمیشی خواستگارتو امیدوار نکن بیخودی