بچه ها شما اگه شوهرتون بچه ننه بود و میگفت الویت من خواهر و مادرم هستن،و خیانتم میکرد،یه خونه اجاره میکرد با یه هرزه چند ماه زندکی میکرد،بعد برمیگشت سر زندگیش شما چی کار میکردید؟من مهریمو اجرا گذاشتم خوب کاری کردم؟
مآدرس و خواهرش هی بهم میگن کنار نکش،بمون و درستش کن،بمون و خرش کن تو خیلی ساده ای با زبون خوش باهاش ...
اونا به فکر پسر خودشون نه تو میدونن پسرشون کیه و از تو ساده تر پیدا نمیکنن مردی که با وجود زن و بچه بره با یکی دیگه به درد زندگی نمیخوره تا یکم تو زندگی مشکل داشته باشه باز میره بچه بهونس تو یه محیط پر از تشنج بزرگ شدن بدتره از بدون پدر بزرگ شدن
اونا به فکر پسر خودشون نه تو میدونن پسرشون کیه و از تو ساده تر پیدا نمیکنن مردی که با وجود زن و بچه ...
دآرم داغون میشم به خداوندی خدا حالم خیلی بد،کلی مدارا کردم باهاش،من و با یه بچه کوچیک ول کرد و رفت دنبال کثافت کاریش حالا برگشته بازم نه معذرت خواهی میکنه نه پشیمون انگار کاری نکرده مادرشم میگه فکراتو و بکن اگه بیاد دادگاه دیگه با تو زندگی نمیکنه راه برگشتی نیست
دآرم داغون میشم به خداوندی خدا حالم خیلی بد،کلی مدارا کردم باهاش،من و با یه بچه کوچیک ول کرد و رفت د ...
بگو نیاز به فکر نیست کاری میکنم که عقلم میگه تورو خدا به خاطر خودتم شده درست تصمیم بگیر من پای یه همچین زندگی موندم ولی آخرش جدا شدم ولی همه جوونیم گذاشتم به پاش
بگو نیاز به فکر نیست کاری میکنم که عقلم میگه تورو خدا به خاطر خودتم شده درست تصمیم بگیر من پای یه هم ...
منم از همین میترسم ۶ سال عمرم و گذاشتم پاش میگم ادامه عمرمم بزارم چه فایده داره،به مادرش گفتم من تا الان کوتاه اومدم ولی الان به بعد اختیارم دست بابام و بابامم میگه این مرد به درد نمیخوره دندون خراب و بکن و بنداز بیرون مادرش گفت اشتباه میکنی که اختیار و دادی بابات