بچه ها شما اگه شوهرتون بچه ننه بود و میگفت الویت من خواهر و مادرم هستن،و خیانتم میکرد،یه خونه اجاره میکرد با یه هرزه چند ماه زندکی میکرد،بعد برمیگشت سر زندگیش شما چی کار میکردید؟من مهریمو اجرا گذاشتم خوب کاری کردم؟
من شدم مرده ی متحرک،داغونم حالم از شوهرم بهم میخوره وجودش اذیتم میکنه،
کم نیار اصلا برا خودت زندگی کن میدونم ازش متنفر میشی وقتی به کاراش فکر میکنی اما به خودت و ایندت فکر کن از زندگیت بندازش دور اون لیاقتش همون هر زه هان
هنوز نفهمید،من بچم دارم،ولی از درون داغونم یاد کاراش میفتم روانی میشم جلوی همه میگه اولویت من مادرم
ریدم تو حرفاش . برو بگو بچسب ب ننت نونت بده
😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁 تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
کم نیار اصلا برا خودت زندگی کن میدونم ازش متنفر میشی وقتی به کاراش فکر میکنی اما به خودت و ایندت ف ...
مآدرس و خواهرش هی بهم میگن کنار نکش،بمون و درستش کن،بمون و خرش کن تو خیلی ساده ای با زبون خوش باهاش حرف بزن،درد من و نمیفهمن،کنارش حالم خوب نیست،گیر کردم از یه طرفم بچه دارم میگم این بچه گناه داره
نه ترزش اینو پاره که ادم دوسش داشته باشه نه ارزش اینو داره که باهاش زندگی کنی حتی...😒
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️