2777
2789
عنوان

شوهر بچه ننه

730 بازدید | 52 پست

بچه ها شما اگه شوهرتون بچه ننه بود و میگفت الویت من خواهر و مادرم هستن،و خیانتم میکرد،یه خونه اجاره میکرد با یه هرزه چند ماه زندکی میکرد،بعد برمی‌گشت سر زندگیش شما چی کار میکردید؟من مهریمو اجرا گذاشتم خوب کاری کردم؟

خسته ترینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره این مرد ارزش ندارد کنارش باشی

مادر اومد به من میگه حالت که میخواد زندگی کن توام زندگی کن اگه مهریتو بزاری اجرا شاید دیگه باهات زندگی نکنه

خسته ترینم
بهترین راه ترک این آدمه توبه گرگ میگن مرگه کسی که یکبار خیانت کرد دوباره هم می‌کنه خودت و زندگیت تبا ...

پشیمونم نیست،فقط نمیدونم که چی شده برگشت به زندگیش،چون اصلا احساس ندامت نداره

خسته ترینم
بگو منم گذاشتم اجرا ک باهاش زندگی نکنم

شوهرم نمیدونه اجرا گذاشتم،یواشکی این کارو کردم،مادر شوهرم میگه تو ساده ای شوهرت و خر کن با زبون باهاش حرف بزن،میگم گوه کاری کردی

خسته ترینم
شوهرم نمیدونه اجرا گذاشتم،یواشکی این کارو کردم،مادر شوهرم میگه تو ساده ای شوهرت و خر کن با زبون باها ...

خب یواشکی هم بذاری می‌فهمه دیگ اگه میخوای زندگی کنی ببخش و زندگی کن اگه نمی‌خوای هم جدا شو

خب یواشکی هم بذاری می‌فهمه دیگ اگه میخوای زندگی کنی ببخش و زندگی کن اگه نمی‌خوای هم جدا شو

هنوز نفهمید،من بچم دارم،ولی از درون داغونم یاد کاراش میفتم روانی میشم جلوی همه میگه اولویت من مادرم

خسته ترینم

[QUOTE=331806278]پشیمونم نیست،فقط نمیدونم که چی شده برگشت به زندگیش،چون اصلا احساس ندامت نداره[/Qیه زن هرزه هرزس به معنای واقعی یه زن نیست مردهایی که میرن دنبال این زنا فقط برا هرزگیشونه نه چیز دیگه یه روزی دلشون میزنه و بر میگردند اما اینقدر خودخواهن که هیچوقت اشتباهشون قبول نمیکنن و هر توجیهی میارن سعی کن به خودت فکر کنی خیانت چیزی نیست که فراموشش کنی کلا روانیت می‌کنه وقتی بهش فکر می‌کنی به نظر من قابل بخششم نیست آدم سرد میکنه