2777
2789
عنوان

شوهر بچه ننه

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 52 پست
تین اصلا اسمش مردنیست!!! نه ترزش اینو پاره که ادم دوسش داشته باشه نه ارزش اینو داره که باهاش زندگی ...

ازش متنفر شدم،ولی بچه داری گیر کردم تو این زندگی

خسته ترینم
مآدرس و خواهرش هی بهم میگن کنار نکش،بمون و درستش کن،بمون و خرش کن تو خیلی ساده ای با زبون خوش باهاش ...

اونا به فکر پسر خودشون نه تو می‌دونن پسرشون کیه و از تو ساده تر پیدا نمیکنن مردی که با وجود زن و بچه بره با یکی دیگه به درد زندگی نمیخوره تا یکم تو زندگی مشکل داشته باشه باز می‌ره بچه بهونس تو یه محیط پر از تشنج بزرگ شدن بدتره از بدون پدر بزرگ شدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره، وب خیانتش، نه خداروشکر  خب بعد چی برگه رو فرستادن دم خونش؟  چی میشه بعدش میاد دادگا ...

نمیدونم من فقط اینارو انجام دادم تازه اول راهم تازه اقدام کردم محضر گفت منتظر اس باش هر وقت اس اومد باید بیای محضر برای ادامه کارا

خسته ترینم
اونا به فکر پسر خودشون نه تو می‌دونن پسرشون کیه و از تو ساده تر پیدا نمیکنن مردی که با وجود زن و بچه ...

دآرم داغون میشم به خداوندی خدا حالم خیلی بد،کلی مدارا کردم باهاش،من و با یه بچه کوچیک ول کرد و رفت دنبال کثافت کاریش حالا برگشته بازم نه معذرت خواهی میکنه نه پشیمون انگار کاری نکرده مادرشم میگه فکراتو و بکن اگه بیاد دادگاه دیگه با تو زندگی نمیکنه راه برگشتی نیست

خسته ترینم
دآرم داغون میشم به خداوندی خدا حالم خیلی بد،کلی مدارا کردم باهاش،من و با یه بچه کوچیک ول کرد و رفت د ...

بگو نیاز به فکر نیست کاری میکنم که عقلم میگه تورو خدا به خاطر خودتم شده درست تصمیم بگیر من پای یه همچین زندگی موندم ولی آخرش جدا شدم ولی همه جوونیم گذاشتم به پاش

بهترین کارو کردی مهرتو گذاشتی اجرا 

بچه دارم چی کار کنم گیر کردم،مادر شوهرم میگه اگه شوهرت و ببری دادگاه دیگه با تو زندگی نمیکنه فکرات و بکن

خسته ترینم
بگو نیاز به فکر نیست کاری میکنم که عقلم میگه تورو خدا به خاطر خودتم شده درست تصمیم بگیر من پای یه هم ...

منم از همین میترسم ۶ سال عمرم و گذاشتم پاش میگم ادامه عمرمم بزارم چه فایده داره،به مادرش گفتم من تا الان کوتاه اومدم ولی الان به بعد اختیارم دست بابام و بابامم میگه این مرد به درد نمیخوره دندون خراب و بکن و بنداز بیرون مادرش گفت اشتباه میکنی که اختیار و دادی بابات

خسته ترینم
منم از همین میترسم ۶ سال عمرم و گذاشتم پاش میگم ادامه عمرمم بزارم چه فایده داره،به مادرش گفتم من تا ...

مطمین باش پشیمون نمیشی سخته با یکی زندگی کنی که بهت خیانت کنه آدم با هر چی می‌تونه کنار بیاد الا خیانت

قشنگم تو چرا رفتی گذاشتی کف دست مادرشوهرت؟؟؟

من همش زنگ میزدم به مادرش میگفتم بیا ببین پسرت چی کار میکنه بیا کمک کن پسرت و درستش کنیم از شما حرف شنوی داره

خسته ترینم
مطمین باش پشیمون نمیشی سخته با یکی زندگی کنی که بهت خیانت کنه آدم با هر چی می‌تونه کنار بیاد الا خیا ...

خیلیم بچه ننس،جلوی جمع میگه الویت من مادرم بعد بقیه میگن جلوی خانمت میگی میگه آره خودش میدونه من همه چیزم مادرمو خواهرم هستن،با مادرش میره لباس میخره میره خرید میکنه

خسته ترینم
خیلیم بچه ننس،جلوی جمع میگه الویت من مادرم بعد بقیه میگن جلوی خانمت میگی میگه آره خودش میدونه من همه ...

پس بی خیالش شو برو دنبال زندگیت حیفه روزای عمرت پای یه همچین آدمی از دست بدی