2777
2789
عنوان

قرص برنج.....

| مشاهده متن کامل بحث + 7884 بازدید | 140 پست
چنتا خورده بود 

یدونه

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️  
هیچکدوم از لینا نیس اما نمیشه بگم

هر مشکلی قطعا یه راه حلی داره حیف نیس میخای خودتو بکشی ما یک بار فرصت زندگی کردنو داریم باور میکنی منم یکی دو سال پیش خیلی خیلی به خودکشی فکر میکردم چونمشکلات زیادی داشتم خیانت دیدم و ...ولی به خودم اومدم دیدم یه بار فرصت زندگی کردن دادم هیچی و هیچکس ارزش اینو نداره بخام خودمو بکشم ولی کاش سربسته میگفتی شاید میتونستیم کمکت کنیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرگ با قرص برنج خیلی دردناکه از درون میسوزونتت و اب میشه اعضای بدنت

پس چه قرصی خوبه

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

توقعت از دنیا خیلی بالا بود که زود به تهش رسیدی 

خدا گفته در دنیا آسایش نیافریدم 

توقعت و از دنیا بیار پایین 

با کمترین خوشحالی بی نهایت خوشحال شو و با بزرگترین غصه یه پوز خند بزن بگو کل زورت همین بود دنیا ...

این دنیا که چشم بهم زدنی هست و میدوتیم آخرش تموم میشه ولی امان از اون دنیا که نه تمومی داره نه راه فرار باید بمونیم پای تمام کارهای این دنیامون 

میدونی چقد دردناکو عذاب اوره اینجوری مرگی هرکی میخوره بلافاصله پشیمون میشه ولی دیگه هیچ راه نجاتی ند ...

کاش فقط خون بود 

یک خدابیامرزی خورد ببخشید روده هاش از پشتش زد بیرون و به بدترین شکل ممکن فوت کرد

اگه تونستید براش یک حمد و سوره بخونید

میشه بگی واسمون حالم اصلا اوکی نیست خیلی کم آوردم گاهی اوقات فکر میکنم خدایی نیست چون نمی‌بینه چی به ...

به خود خدا قسم خداهست دوزخ هست همه که رفتن دوست دارن برگردن دنیا باهمه بدیهاش برای مرده ها قشنگه زارمیزدن که برگردن به حان بچهام

https://daigo.ir/secret/41700181532

عزیزدلم میخای ازخاطرات مردنم ودوباره به لطف خانم فاطمه زهرابرگشتنم به دنیابرات بگم تا بفهمی اون دنیا ...

بله عزیزم پی وی میگید لطفا 

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

[QUOTE=331783257]خدا عمر منو بده تو [/QUOTقربونت برم ممنون . من عمرمو کردم و همه چی هم دیدم به اونی هم که خواستم رسیدم تهش خیانت کرد و جدا شدم . تو یگبه فکر خودت باش 

یار خوب تمام ماجراست🍓❤️🍫
کاش فقط خون بود  یک خدابیامرزی خورد ببخشید روده هاش از پشتش زد بیرون و به بدترین شکل ممکن فوت ...

حتما میخونم من نمی‌دونم چرا انقد راحت به همه قرص برنج میفروشن

به خود خدا قسم خداهست دوزخ هست همه که رفتن دوست دارن برگردن دنیا باهمه بدیهاش برای مرده ها قشنگه زار ...

خدا حفظشون کنه بچه های گلتون رو . کاش حکمتش رو می‌فهمیدم 

یار خوب تمام ماجراست🍓❤️🍫
بله عزیزم پی وی میگید لطفا 

چیزایی دیدم که اگه تعریف کنم مهاله اشکتون در نیاد محاله خداروهزارررربار شکرنکنید ازاینکه نفس میکشید اون دنیا العان همه تو برزخن تاظهوراقا امام زمان من دیدممممم

خدا حفظشون کنه بچه های گلتون رو . کاش حکمتش رو می‌فهمیدم 

حکمتش خواهرم بود  زمانی که مادرم فوت کرد سه سالش بود خودم بزرگش کردم بخاطراون دوباره گذاشتن برگردم