2777
2789
عنوان

قرص برنج.....

| مشاهده متن کامل بحث + 7884 بازدید | 140 پست
میخان از نامزدم دورم کنن برا همیشه  خاهرم نمیتونه باردار بشه داره جلو چشمم اب مبشه اونیکیارو ...

خواهرت ممکنه بعد ها باردار بشه این از این واسه کسی هم که دوسش داری بجنگ نمیتونی بجنگی راهی نداری یکم تحمل کن . تو فکر می‌کنی فقط خودت شکست خوردی؟ما هم بدون غم و غصه و شاد و خرم اینجاییممم . صبر کن ببین چی میشه .دختر جان تو که خواهرت مهمه واست مامانت پس چی هاااا . 

یار خوب تمام ماجراست🍓❤️🍫
اولا که اون دنیا آش قسمت نمیکنن دوما آدمی که خودکشی می کنی رحمت و بخشش خدا رو از خودش سلب می کنه س ...

ینی نمیمیرم

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقد قرص 

موقع به .. خوردن افتادن حتما منو یاد کن 

در ضمن یه درصد هم بخوای زنده بمونی نمیمونی آره اینم حساب کن 

چون خیلی از آدمایی که خودکشی میکنن وسطش پشیمون میشن فاز گنگ برندار 

به مادرت فکر کردی ،هاااا فکر کردی بعد از تو چه جوری باید زندگی کنه ... خدا یه عقل به تو بده یه پولی ...

خدا عمر منو بده تو 

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

هیچ کسو ندیدم که به محض خوردنش پشیمون نشده باشه هی دست به داکن این دکتر و اون دکتر میشن تا نجاتشون بده اما همین که بره پایین بدترررررررررین ث دردناک ترین مرگ یه سراغ آدم میاد

و اما این ماله اینحاس اونور که بریهر لحظه به همین شکلی که مرپی درد درد میکشی یعنی تموم نمیشه و به همون دلیلی که خودکشی کردی حسشو بهت هزاران برابر بهت انتقالذمیدن مثل حس وحشتناک تنهایی یا ترد شدن یا مثلا تحقیر از طرف یه شخص و این چیزی نیس که نیاز به اعتقاد تو داشته باشه هس مثل همین حسی که الان داری

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین😚
عالی    

خوشحالم کردب

من روانشناسم بخش اورژانس اجتماعیم یه دختر ۱۵ ساله تو مدرسه قرص برنج خورده بود در عرض نیم ساعت از معد ...

چنتا خورده بود 

بخدا نمیدونم چیکار کنم 

عزیزم نمیدونی چیکار کنیو راه حلت اینکه خودتو بکشی؟ میدونی ادما موقع خودکشی لحظه ی جون دادن پشیمون میشن اما دیگه فرصتی ندارن 

یه پسر نوجوون بخاطر سربازی و رفتارای پدرش خودشو حلق اویز کرده بود موقع جون دادن دستشو انداخته بود زیر گلوش که طنابو شل کنه باعث شده بود ۴۰ دقیقه طول بکشه جون بده یعنی ببین چقد عذاب کشیده بود ببین اون دنیا عذابش چیه 

ازت خواهش میکنم خودتو بدبختو خانوادتو بدبخت تر نکن 

برو پیش یه دوست یا یه مشاور که میدونی واقعا حرفاش درسته 

یا به مشاورای بهزیستی که رایگانه زنگ بزن 

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️  
بخدا که راحت میشم 

میدونی چقد دردناکو عذاب اوره اینجوری مرگی هرکی میخوره بلافاصله پشیمون میشه ولی دیگه هیچ راه نجاتی نداره کل اعضای بدنت میترکه بادرد شدید همش خون بالا میاری خیلی وحشتناکه 

عزیزدلم میخای ازخاطرات مردنم ودوباره به لطف خانم فاطمه زهرابرگشتنم به دنیابرات بگم تا بفهمی اون دنیا ...

میشه بگی واسمون حالم اصلا اوکی نیست خیلی کم آوردم گاهی اوقات فکر میکنم خدایی نیست چون نمی‌بینه چی بهم میگذره ولی می‌دونم که میبینه و هوامو داره . گیجم گیج😭😭

یار خوب تمام ماجراست🍓❤️🍫
فقط اینو میتونم بگم دائما یکسان نباشد حال دوران ،غم مخور

هعی خدا