2777
2789
عنوان

قرص برنج.....

| مشاهده متن کامل بحث + 7884 بازدید | 140 پست
اسکلی؟ برو خودت و از پشت بوم پرت کن پایین سنگین تره 😒😒 بچه ای خیلیم بچه ای از سوالت کاملا مشخصه&n ...

فقد قرص 

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرگ با قرص برنج خیلی دردناکه از درون میسوزونتت و اب میشه اعضای بدنت

امضامو تغییر دادم چون وایب خوبی ازش نمیگرفتم😊دارم روی خودم کار میکنم که ادم بهتری باشم✌️🌼من در هر تاپیک که نظر میدم اولش میگم ، به نظر من ، پس اگر نظرت با من فرق داره سریع جبهه نگیر چون من نظر خودمو تغییر نمیدم🤭اب عجل که هست گلو گیر خاص و عام بر حلق و بر دهان شما نیز بگذرد😊میرسیم به چیزایی که حقمونه🌱🦋

اینکارو نکن عزیزم تاپیک بزن درد و دل کنیم بخدا خیلی پشیمون میشن بعدش اصلا قابل تحمل نیست بعدشم در مقابل بلا و یا کسی که این بلا رو سرت آورده کم نیار بخدا منم اینجوری بودم محکم تر از همیشه وایسادم جلوشون خندیدم و ناراحتیشونو دیدم خودم خودمو جمع کردم گفتم بزار نگن نتونست من مطمئنم تو انقد قوی هستی زندگی کنی 

اسکلی؟ برو خودت و از پشت بوم پرت کن پایین سنگین تره 😒😒 بچه ای خیلیم بچه ای از سوالت کاملا مشخصه&n ...

۲۳ سالمه 

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

همه این ادما برای یک روز بیشتر زنده موندن دارن تلاش میکنن بعد شما میخوای خودکشی کنی؟ فکر میکنی با خو ...

بخدا که راحت میشم 

میخان از نامزدم دورم کنن برا همیشه  خاهرم نمیتونه باردار بشه داره جلو چشمم اب مبشه اونیکیارو ...

تا خدا نخواد برگ از درخت نمیفته...

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 زندگی ریدم پس سرت

فک کنم در عرض یه ساعت تموم کنه  واقعا اگه به فکر خودت نیستی به فکر پدرومادر بیچارت باش گناه دا ...

بخدا نمیدونم چیکار کنم 

منم ی زمان خیلیییی ناامید بودم فقط امیدم خدا بود میگفتم کمکم کن خودکشی نکنم تو نذار اینکارو کنم

بذار ی چیزی بت بگم....من تحقیق کردم موقع مرگ ی ماده مخدر تو بدن ترشح میشه ب اسم دی ام تی.کسایی که اینو تزریق کردن گفتن ما یک ربع تو هپروت بودیم ولی تو مغزمون هزاران سال گذشت...منظورم اینه ممکنه فک کنی فوقش یک ساعت درد میکشی میمیری ولی در واقع مغزت اونو برات چندین سال تفسیر کنه...واقعا وحشتناکه امیدوارم از خدا کمک بخای چون حتما کمک میکنه

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون
خوبه😂

منم خندم گرفت😅

بابا بمون کجا میخوای بری...خبری نی 

اونحا بدتره 😂 

مگه دنیا چند تا آدم باحال مث تو داره😉

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
میشه بگی چرا میخای خودکشی کنی دلیلش چیه؟خیانت یا فقر و بدبختی یا بحث و مشکلات چی 

هیچکدوم از لینا نیس اما نمیشه بگم

عزیزدلم میخای ازخاطرات مردنم ودوباره به لطف خانم فاطمه زهرابرگشتنم به دنیابرات بگم تا بفهمی اون دنیا ...

برای من بگو لطفا😭😭😭

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون
چندتا داری؟

۷