خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.
تو رو خدا با خودت اینکارو نکن خب همه نازایی دارن منم هف ساله به هر دری زدم باردار نشدم خاهرتم انشالاه باردار میشه بیین نامزدت واقعا دوستت داشته باشه تا اخر دنیا همراهت میاد توکل به خدا کن همین الان ببر اون قرصا رو بنداز چاه فاضلاب بره ببر جایی چال کن الان داری خودتو با این حرفا قانع میکنی که دلیل کافی واسه خودکشب داشته باشی
یکی ازفامیلامون خودکشی کرد م بیچاره مادرش یک سال تمومه اشک چشمش خشک نشده خانوادش پیر شدن خودتو دوس داشته باش مشکلات همیشه هس صلوات بفرس به اعمه متوسل شو
آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومنخدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون
خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.
موقع به .. خوردن افتادن حتما منو یاد کن در ضمن یه درصد هم بخوای زنده بمونی نمیمونی آره اینم ح ...
فاز گنگ برنداشتم حالم داغونه
هیچ کسو ندیدم که به محض خوردنش پشیمون نشده باشه هی دست به داکن این دکتر و اون دکتر میشن تا نجاتشون ب ...
نمیدونم چیکار کنم بخدا