2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برعکس شمام سحری ک نمیخورم افطارم یه چای با خرما روزمو باز میکنم یکی دو لقمه ام نون و پنیر ک تا شام ضعف نکنم شامم بیشتر میخوام غذا هایی درست کنم ک برنجی نباشه تا بلکم در کنار روزه لاغرم بشم

خدایا ممنونم که همیشه حواست به منو خانوادم هست💞 

شیر یا چای یا آب ولرم با یه خرما بخور موقع افطار یه ربع نیم ساعت بعد شام بخور 

تا وقتی بیداری آب هم بخور با میوه ولی نه خیلی زیاد که بمونه رو دلت

سحرم غذا های مثل کتلت و فست فود ... نخور که تشنه میشی

[تیکر بارداری نیست]خدایاشکرت💚🌱یاحیدرکرار🌱💚🇮🇷💚 میشه با قلب مهربونت برای بابام دعا کنی؟ حالش خوب بشه🤲😭ان شاءالله همیشه در کنار خانوادتون خوش باشید تن همتون سلامت و دلتون خوش باشه🤲ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود... 

خب اکثرا شام نمیخورن 

میتونی وعده هات رو کوچیک تر کنی

یعنی برای افطار ی چیز سبک بخوری 

یکم صبر کنی باز ی چیز بخوری

خلاصه وعده هات رو کوچیک کوچیک کن و سعی کن از لبنیات،میوه و سبزیجات،مغزیجات،مرکبات و غلات تو وعده هات استفاده کنی❤️

نون رگاگ چیه ,نخود خالی؟

نون رو تابه میپزیم روش تخم مرغ و پنیر و مهیاوه ميزنيم 

نخود اره آب پز میکنم با فلفل قرمز پودری یا فلفل کناری توش ميندازم و نمک 

نخود خالی که دیگه همه جا صبحانه خوری هامیفروشن

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
من برعکس شمام سحری ک نمیخورم افطارم یه چای با خرما روزمو باز میکنم یکی دو لقمه ام نون و پنیر ک تا شا ...

اصلا با معده خالی چایی نخورین . چایی اسیدیه و معدتون به مرور اذیت میشه آبجوش یا شیر ولرم با خرما بخورین

من برعکس شمام تصمیم سحری ک نمیخورم افطارم یه چای با خرما روزمو باز میکنم یکی دو لقمه ام نون و پنیر ک ...

روزه تو با اب گرم وخرما باز کن یا عسل که اشتهات کم بشه ولی چای بعد غذا با فاصله یکساعت بخور,وعده سحری خیلی مهمه

وا مگه شام و افطاری جداس؟

ما همون افطار یه ابجوش نبات یا چای خرما میخوریم بعدم غذا میخوریم بعدشم پای تلویزیون تخمه و میوه 

وخدایی که بشدت کافیست                                                                     ماکوچیکا خدامون بزرگه