2777
2789
عنوان

لطفا یکی به من بگه اشتباه نکردم😐

117 بازدید | 10 پست

من یکم توبارداری از نظر روحی بهم ریخته بودم ..یکی از اقوام که همسن خودم هست روانشناسی خونده گفتم اگه میشه مشاور خوب بهم معرفی کن...بهش گفتم حس میکنم همش دارم خودمو سرزنش میکنمو ازین حرفا

اونم گفت مگه موضوع مشخصی هم هست که ذهنتو درگیر کرده گفتم ارع یه موضوع مشخص هست که مم همش بابتش خودمو سرزنش میکنم که چرا همچین اشتباهی کردمو نمیتونم خودمو ببخشم دوستم میگه خیلی موضوع ساده ایه ولی من نمیتونم بااهاش کنار بیام همش دارم خودمو سرزنش میکنم...

اونم گفت خب تو با یه جلسه احتمالا مشکلت حل بشه ...و احتمالا بخاطر بارداریه

دیگه من درهمین حد باهاش صحبت کردم

همسرم میگه خب چه اشکالی داره کاره خوبی کردی

ولی الان بنظر شما اون راجب من فکر بد نمیکنه ؟اشکال نداره ازش مشورت گرفتم

اگه یکی به شما میگفت همش دارم برا یه موضوع خاص خودمو سرزنش میکنم شما چه فکری میکردید؟😅نمیدونم میگم کاش اینو نگفته بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان از اون موضوع اصلیه ناراحت نیستی از این ناراحتی که چرا از اون خانم آشنا مشاوره گرفتی؟

خب معلومه اختلال هورمونیه عزیز من😂

حتما الانم گوشیو ببندی میگی چرا تاپیک زدم😂

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋
الان از اون موضوع اصلیه ناراحت نیستی از این ناراحتی که چرا از اون خانم آشنا مشاوره گرفتی؟ خب معل ...

😂😂😂خودم میدونم هورمونیه ها

ببین حتی موضوعو براش بازم نکردما بعدش رفتم پیش مشاور فقط به اون درهون حد گفتم که حس میکنم یه اشتباهی کردم همین

دعا کن منم حامله باشم همین فکر و خیالا رو داشته باشم

انشالله عزیزدلم از ته قلبم از خدامیخوام بارداربشی

خودم خیلی سختی کشیدم تا باردار شدم ...پیش مشاورم که رفتم گفت این فکر و خیالات بخاطر سختی  های قبل بارداریه