2777
2789
خیلی حق بود  بهم یاد داد که هیچ عشقی وجود نداره و بدون عشق های فیک زندگی بهتری خاهم داشت سال ...

واقعا هم همینطوره

ایشالا سال جدید براتون خوب پیش بره😉❤️🦋

منم میرسم بالا میبینه بابام دست میزنه و میگه ایول بابا :)💜✨️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پدرت چن وقته فوت کرده؟ 

۲ سال ولی شاید باورت نشه ولی هنوز اون حسی که دستمو میگرفت رو حس میکنم هنوز پیراهناش بوی خودشو میده خیلی سخته همش با خدم میگم میشه روزی بیاد که گریه نکنم براش که برام دیه مهم نباشه و خب هر جا که میرم کمبودشو حس میکنم بعضی موقعها به رفیقام حسودیم میشه که مثلا چرا فلانی ۳۰ سالشه ۴۰ سالشه بابام داره من ۱۶ سالگی تو اوج احساسات و بلوغ و زمانی که بیشتر از هر زمان نیازش داشتم نیی 

کاربری خواهرم دستمه کاربری با ارزش خودم رو ترکوندن نینی یارا بدون دلیل یه روز بهم اخطار مشکی دادن

منم تازگیا فهمیدم حتی خانواده ی خودت دنباله منفعت خودشون هستن 

اهوم حالا مامان بابا نه ولی خواهر برادر ا فقط دنبال منفعت خودشونن

کاربری خواهرم دستمه کاربری با ارزش خودم رو ترکوندن نینی یارا بدون دلیل یه روز بهم اخطار مشکی دادن

بهم یاد داد قدر چیزای ک دارم بدونم در کل سال خوبی بود واسم امید وارم چهارصد سه بهتر از چهارصد دو باش ...

تو سال جدید بهترین ها برات اتفاق بیوفته گلم🙂❤️

چرا آخه

بخاطرشرایط خونه خونوداه زندگی💔

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
 تو سال جدید بهترین ها برات اتفاق بیوفته گلم🙂❤️

انشاالله همچنین عزیز دلم

ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖
منم دیشب کلی گریه کردم البته ما عقدیم یه سری مشکلات خانوادگی داریم که من نتونستم هضم کنم آخرشم به شو ...

چرا واقعا ازدواج به چی میگن تو روزای خوب تو روزای بد کنار هم باشین نه که تنها واسه خودتون 

همین الان زنگ بزنین بهمدیگه حرفاتونو بگین هر چی تو دلتونه و برین یه دور بزنین :)

۲ سال ولی شاید باورت نشه ولی هنوز اون حسی که دستمو میگرفت رو حس میکنم هنوز پیراهناش بوی خودشو میده خ ...

خدا رحمت شون کنه 

قلبم درد گرفته 😓🖤

چرا واقعا ازدواج به چی میگن تو روزای خوب تو روزای بد کنار هم باشین نه که تنها واسه خودتون  همی ...

از هم دوریم عزیزم 

خانوادش خیلی اذییتم کردن شوهرمم پشتم بوده و هست ولی من خیلی ناراحتم خیلی ذهنم درگیره همش تو ذهنم فوحشایی که داد بهم مرور میشه اصلا نمیتونم کنار بیام هر بار هم هی بحثش میاد وسط با شوهرم با اینکه هیچ رفت و آمدی نداریم با خانوادش ولی من خیلی دلم شکسته