2777
2789
منم دیشب رها کردم 🥺 سخت بود خیلی اذییت شدم ولی خوب بالاخره رها کردم به حال خودش 

من خیلی وقته🥲

ولی دیشب بد جور شکستم کاش اصن استوریش نمیدیدم به حال خودم خیال بافی میکردم..

منم میرسم بالا میبینه بابام دست میزنه و میگه ایول بابا :)💜✨️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچ دوستی و رفاقتی ماندگارنیست 

به هیچکس نمیشه اعتماد کرد 

بدون تلاش نمیشه به هیچی رسید 

آدما ظاهربینن، پس همیشه خوشتیپ باش

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
حتی به مامان خودتم اعتماد نکن  آدما هیچوقت قلب و احساس بقیه براشون مهم نیس همون قدر که خوبن.. ...

پدرت چن وقته فوت کرده؟ 

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️

خیلی حق بود 

بهم یاد داد که هیچ عشقی وجود نداره و بدون عشق های فیک زندگی بهتری خاهم داشت

سال سختی برام بود پر از تنهایی پر از خود زنی و رها شدن و رفتن ادمای مهم زندگیم که الان برای رفتنشون خداروشاکرم 

دست خیلیا برام رو شد

اگه جوابتو ندادم بدون در حد هم کلام شدن هم نبودی...همجنسگراها ریپ نزنید و تو تاپیکم نیاید ممنون

هیچی 

من همش امسال حالم بدبود همش گریع

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
به هیچکس تو زندگیم اعتماد نکنم و بزرگترین درس زندگیم بود بهم یاد داد خودم مهم ترم باید فقط رو رشد خو ...

👌👌👌

بهم یاد داد قدر چیزای ک دارم بدونم در کل سال خوبی بود واسم امید وارم چهارصد سه بهتر از چهارصد دو باشه واسم 💜

ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖
هیچ دوستی و رفاقتی ماندگارنیست  به هیچکس نمیشه اعتماد کرد  بدون تلاش نمیشه به هیچی رسید& ...

چه قشنگ بود حرف دلم بود🥲👌

من خیلی وقته🥲  ولی دیشب بد جور شکستم کاش اصن استوریش نمیدیدم به حال خودم خیال بافی میکردم..

منم دیشب کلی گریه کردم البته ما عقدیم یه سری مشکلات خانوادگی داریم که من نتونستم هضم کنم آخرشم به شوهرم گفتم کاری بهم نداشته باشه ولی فک نمی‌کردم واقعا منو ولم کنه به حاله خودم وقتی بهش زنگ زدم گفت چند روز بهت زنگ نمی‌زنم تا خودت راحت تر باشی ولی چیزایی که تو قلبمه تا آخر عمرم باهامه 🥺😓