2777
2789
عنوان

چرا من انقدر بد شانسم چرا چرا چرا

788 بازدید | 36 پست
خیلی ناراحتم امروز صبح پریود شدم خیلی حالم بد بود خوشبختانه پسرم خوب خوابید من پا به پاش تا 10 ونیم خوابیدم بیدارشدم صبحونه خوردیم ولی خیلی سرم گیج میرفت وبی حال بودم اصلا حال نداشتم بلند شم از جام پسرم هم خیلی شیر میخوره جون نداشتم اصلا دیگه کلی فکر کردم چیکار کنم.ساعت 1برای شاممون دیزی گذاشتم تو فر و زنگ زذم به شوهرم.گفتم خیلی حالم بده گفت خوب زنگ بزن ناهار سفارش بده برات بیارن منم زنگ زدم یه دست چلوکوبیده گرفتم فکر کنید شد 15تومن بعد که آوردن با پسرم رفتم پایین بگیرم دیدم ای بابا پدرشوهرم تو کوچمونه داره با دوساش که همسایمونه دم در خونمون حرف میزنه دیگه تا من و پسرم رو دید اومد دم در خونه و پسرم رو بغل کرد گفت مهمون داری گفتم نه حالم خوب نبود غذا از بیرون گرفتم سرش رو شروع کرد به تکون دادن گفت یعنی یه غذا درست کردن انقدر کار داره منم واقعا بیحال بودم گفتم خوب حالم خوب نیست گفت خوب نون و ماست میخوردی منم لجم گرفت گفت باشه شما درست میگید و بچم رو ازش گرفتم اومدم خونه انقدر ناراحتم بخدا به شوهرمم بگم حرص میخوره یه مدت بدنش یهو کلی عرق میکنه دکتر گفته مال حرص و جوشه و بهش آرامبخش داده خیلی از اینکارش لجم گرفته میدونم به اینجا هم ختم نمیشه باز کلی حرف برام میزنن
تو یه ساختمونید؟
هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم   🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم  با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳  و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خسیسه تا حالا یادم نمیاد که غذا از بیرکن گرفته باشه مادرشوهرمم چون تو بدترین شرایط پدرشوهرم غذا از بیرون نمیگیره این چیزها رو که میبینه لجش میگیره اونم میده دمش و آتیشش رو داغ میکنه
چه پدرشوهر فضولی داری. به اون چه مربوط ایندفعه اگه گفت، بگو مثلا همسایه ایم، از حال هم خبر نداریم. من افتادم مریض احوال تو خونه، به این امید که با قوم شوهرم همسایه م و به دادم میرسن، اونوقت باید زنگ بزنم از بیرون غذا بگیرم!!!
دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
پارسال یه بحث شده بود خواهرشوهرم گفته بود به شوهرم ما دلمون برای تو میسوزه که هرشب از بیرون غذا میگیری شوهرمم گفته بود کی همچین حرفی زده گفته بود مامان گفته
خب اصلا حالتم خوب باشه شاید یه موقع هوس کوبیده کردی مگه چی میشه؟ مگه تا کی زنده ایم؟ اینجور ادما زندگی رو تو چی میبینن
 من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
وقتی متوجه می شه که حساسی و ناراحت می شی پروتر می شه وفکر می کنه حق به جانب اون هست بیست سی بار که جلوش غذا سفارش دادی و اگر حرفی هم زد با شوخی وخنده وریلکس جوابش رو بدی دیگه ولت می کنه به حال خودت