از دختر ۱۰ سالم خیلی ناراحتم رفتار مناسبی نداره خیلی خیلی زود عصبانی میشه پرت میکنه وحشتناک شلخته بی مسئولیت یه چیزی رو که میگم بیا یاد بگیر میگه اگه یاد بگیرم باید خودم انجام بدم دلم نمیخواد یاد بگیرم نمیره مدرسه به زور میفرستم تکالیف شو انجام نمیده خیلی دروغ گو هست حاضر جواب چیکار کنم
دختر منم ده سالشه 😅 حق داری واقعا، گاهی خیلی رو مخ میشه کاراشون فک کنم بهتره با یه مشاور صحبت کنی
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
لازم نیست بیاد، خودتون برید مشاوره بگیرید که چجوری باهاش برخورد و رفتار کنید
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇