از دختر ۱۰ سالم خیلی ناراحتم رفتار مناسبی نداره خیلی خیلی زود عصبانی میشه پرت میکنه وحشتناک شلخته بی مسئولیت یه چیزی رو که میگم بیا یاد بگیر میگه اگه یاد بگیرم باید خودم انجام بدم دلم نمیخواد یاد بگیرم نمیره مدرسه به زور میفرستم تکالیف شو انجام نمیده خیلی دروغ گو هست حاضر جواب چیکار کنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ای نتیجه تربیت خودم بود یادمه زمانی که میبردمش دکتر مغز و اعصاب بهم میگفت بچه تون بچه سخت هست خیلی ا ...
بله تربیت هر بچه با بچه قبل خودش فرق داره چون بجه دوم رو بچه اول باالگو بودن تربیت میکنه..بجه سوم بجه اول و دوم باالگو بودن تربیت میکنن به این علت ک تربیت متفاوت میشه ...به نظرم بهتره از مشاور ،تخصصی و مداوم کمک بگیرین ...مشکل عقلی و مغزی ک نداره شما بگی دست خودش نیست و اینا خدایی نکرده همراه باهاش هستن...یه خمیر خام دادن دست شما ،اینکه چی در بیاد دست شما و عوامل اطراف چجوری شکلش بدین..