2777
2789

سلام من واقعا کمک میخوام به مامانم امروز همه چیو گفتم که بچه ها چقدر بی ادبن و تو کلاسا چیکار میکنن باهم ... نی نی یار تو رو به خدااا اخطار ندههه. مامانا از نظرتون چیکار کنم آحه مدرسم از لحاظ درسی سطح خوبی داره و فکر نکنم بتونم مدرسه ای با این سطح پیدا کنم ... شاید تو همه مدارس اینطوریه و باید بی تفاوت باشم ؟ لطفا درباره اینکه چیکار میکنن نظر ندین نمی خوام نی نی یار تعلیقم کنه ... واینکه مدرسه خوب تو تهران دبیرستان غیر دولتی می شناسید؟ 

مدارس ما هم بود خودت خوب باش و قوی باش کسی نمیتونه بهت آسیب بزنه تازه ما نظام قدیم بودیم

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدارس ما هم بود خودت خوب باش و قوی باش کسی نمیتونه بهت آسیب بزنه تازه ما نظام قدیم بودیم

میترسم روم تاثیر بذارن زنگ تفریح ها از کلاس فرار میکنم تا نبینمشون😕 

مام تو مدرسمون ل.ز بود فحش های ناجور بود ب بدارین شکل ممکن سیگار میکشیدن تو قمقمه عرق میاوردن ولی ما ...

امیدوارم بشه ... اصلا تو جمعاشون نیستم ولی .... تو کلاس موقع زنگ کلاس هم...

مام تو مدرسمون ل.ز بود فحش های ناجور بود ب بدارین شکل ممکن سیگار میکشیدن تو قمقمه عرق میاوردن ولی ما ...

دقیقا تازه من دهه شصتی ام اینام بود بخدا جوری میگم حتی ماریجوانا هم‌می‌کشیدن از مدرسه فرار میکردن 

ادم باید خودش خوب باشه هیچکس به زور سیگاری نمیذاره لب دهنت خودت نخوای کسی نمیتونه وادارت کنه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند