2777
2789
عنوان

خانما چرا واقعا مامانم ایطوره

136 بازدید | 9 پست

اول اینکه خواهرم ماشاالله هیچ مشکلی نداره

خانواده شوهرش خوبن و شوهرشم همش دورشه و خیلی مواظبشه جوری ک خواهرم اصلا احتیاجی بما نداره

انوقت منه بیچاره هروقت مث الان دلم میگیره  میگم خدایا تو هوامو داشته باش

امروز اومدم خونه مادرم با وجود مشکل خودایمنی ک دارمو مفاصل مچم فقط ۲۰ درصد کارایی دارن توحیاط ی پتو براش شستم و ی قالی چون دلم میسوخت براش لباس راحتی هم همرام نبود خیس شدم اومدم داخل دیدم مامانم گریه میکنه پیش خودم گفتم حتما برام ناراحته ک بچه دار نمیشم و سقط میشن و هزار یک بدبختی دارم

اما دیدم نه برا خواهرم ناراحته ک مثلا ۱ ماهه زایمان کرده (و خداروشکر مشکلی نداره مادرشوهرو شوهرش هواشو دارن بچه هم آرومه ) اینقد دلم گرفت برا خودم ک میدونه حالمو میدونه رطوبت برام بده ولی ذره ایی اهمیت نداد و برا خواهرم ناراحت بود ک هیچ مشکلی نداره

تازه میگه چرا تو خودتی چرا ایطوری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی این سرما چطور تونستی...

خب دلم سوخت براش اما امان از دل ساده من

بخدا ی تشکر نکرد

تو خودم بودم با این رفتارش بخدا اشک تو چشام جمع شد ولی چیزی نگفتم بعد خانم میگه چیه شوهرت حرفی زده

خب دلم سوخت براش اما امان از دل ساده من بخدا ی تشکر نکرد تو خودم بودم با این رفتارش بخدا اشک تو چش ...

یه دوردتوتاپیک هات زدم اینا خواهر مادر نیستن خواهرشوهر مادرشوهرن باعث میشن مدام فکر کنی تویه ایرادی داری که اینا اینجورن سعی کن رابطتت رو محدود کنی بهت اسیب میزنن دوست من کوچکترین اعتراضی هم بکنی بهت میگن حسود کسی رنجتو درک نمیکنه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

خب دلم سوخت براش اما امان از دل ساده من بخدا ی تشکر نکرد تو خودم بودم با این رفتارش بخدا اشک تو چش ...

عزیزم مگه ما برای هر کاری که پدر ومادرمان میکنن تشکر زبانی میکنیم مطمئن باش قدرتو میدونی تو دل شکسته ای حساسی زود ناراحت شدی

عزیزم مگه ما برای هر کاری که پدر ومادرمان میکنن تشکر زبانی میکنیم مطمئن باش قدرتو میدونی تو دل شکسته ...

درست میگی ولی اینقد غر زد قالی رو خراب کردی برا چی شستی وفلان عصبیم میکرد 

یه دوردتوتاپیک هات زدم اینا خواهر مادر نیستن خواهرشوهر مادرشوهرن باعث میشن مدام فکر کنی تویه ایرادی ...

مامانم ادم بدبختیه کسی تو فکرش نیست فقط منم ک میدونم چ بلایی دیابت داره سرش میاره ک با منم لج میکنه جا کفشی خاک گرفته بود با دستمال مرطوب تمیز کردم شروع کرد ب غر زدن جاکفشی رطوبت ب خودش میگیره چوبه خراب میشه و فلان  کلا رو مخمه