2777
2789
عنوان

امام زمان🥲

204 بازدید | 16 پست

دوستان قشنگم کسانی کا اعتقادداریدامام رادرکنارتون حس می کنید؟

براتون اتفاق افتاده بهتون کمک کنند مثلا ی کارباب میلشون انجام بدید؟

چطوراعتقاداتم ب ایشون محکم کنم

برامون بگیدهرچی که می دونید❤️🪴

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من براشون صلوات میفرستم خیلی کمکم میکنن

چطورازشون طلب کمک می کنید؟

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

به وجودشون اعتقاد دارم و میدونم هر کدوم از ائمه برای مردمِ زمان خودشون راهنما و راهبر و یاری رسان بودن. (هر چند ما هم از راهنمایی هاشون میتونیم استفاده کنیم)

پس ایشونم راهنمای زندگی ما هستن. حتی اگر به چشم سر نمبینیمشون، با کمی دقت متوجه میشیم که به چشم دل میتونیم وجودشونو توی زندگیمون درک کنیم💗

اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
به وجودشون اعتقاد دارم و میدونم هر کدوم از ائمه برای مردمِ زمان خودشون راهنما و راهبر و یاری رسان بو ...

چطوری لزشوت طلب می کنید؟

چطوری سپاسگزاری؟

امام همیشه درحال کمک و مهربانی به همه ی ما هستن از هزاران پدر دلسوز تر  اگه محبت امام نبود&nb ...

چطوری طلب کمک؟

چطورسپاسگزاری؟

هرروز بیادش باشیم عالیه هرچند ایشون دغدغه مارو دارند و همیشه بهمون کمک می کنند . بنظرم باهاش حرف بزنیم و تجدید عهد کنیم برای خوب بودن و بخوایم توفبق کارای خوب بهمون بده . عشق ترین عشق

😍😍😍

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

چطوری طلب کمک؟ چطورسپاسگزاری؟

آدم با بابای خودش چطوری میخاد صبحت کنه 

چطوری میخاد تشکر کنه 

او پدرمهربان همه ی ماست 

لازم نیست زبون خاصی بلد باشی 

خیلی ساده با زبون خودت باهاشون صحبت کن

چطوری لزشوت طلب می کنید؟ چطوری سپاسگزاری؟

عزیزم صحبت با فردی که مهربانه کار سختی نیست.

فقط هرروز بهشون سلام میکنم. براشون صلوات میفرستم. و از ایشون میخوام برامون دعا کنن تا خدا حاجتهامونو بخیر روا کنه ان شاءالله.

و دعای سلامتی صاحب الزمان میخونم.

ألسَّلامُ عََلَیکَ یا صاحِبَ الاَمرِ وَ الزَّمان ِ، 

اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا خَلیفَةَ الرَّحمانِ، 

اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا شَریکَ القُرآن ِ، 

اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا قاطِعَ البُرهان ِ. 

اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا إمامَ الإنس ِوَالجّانِّ، 

اَلسَّلامُ عَلیَکَ وَعَلی آبائِکَ الطَّیِّبینَ وَ أجدادِکَ الطاّهِرینَ المَعصومینَ وَ رَحمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹