2777
2789
عنوان

عطر 8 ملیونی...💦

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 57 پست
اگه پول از خودم باشه قطعااا میخرم ول کن بابا  کمک ب کی ؟ وقتی خودت حس و حالت خوب میشه ب ...

درامد خودم ک نیس😂 ولی اره درسته میدونی من مثلا اگه این عطر رو بزنم و برم بیرون و یه گدا ببینم خودمو سرزنش میکنم که این بنده خدا وضعش اینه بعد تو پول دادی برا عطر🥲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره دقیقا..بدبختی اینجاس ک حس گناه میکنم😂

عیبی نداره طبیعیه الان من برا عید فقط کت شلوارم شد چهارو دویست😐😂 اولش یکم غصه خوردم بعد دیدم الان جنس نرمال بخوای بخری زیر این قیمت پیدا نمیکنی ادکلنم همینه میخوای یتومن بدی ی فیک بگیری ک چهارماه دیگ تموم میشه موندگاریشم خوب نیست یهو میدی اصلشو میگیری باور کن دو سالم بیشتر میمونه قرار نیست همه جا استفاده کنی ک .. میخوای فعلا ی سی میلشو بگیر بعد صد میلشو تهیه کن

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
درامد خودم ک نیس😂 ولی اره درسته میدونی من مثلا اگه این عطر رو بزنم و برم بیرون و یه گدا ببینم خودمو ...

درسته منم همینم والا

ولی خب عزیزم تو ک پول مردمو نخوردی ک عذاب بگیری پول مفتی ام بدست نیوردی 

بالاخره براس زحمت کشیدیی

کاربری دست دو نفره

فک نکنی اینا ک میگم خودم خیلییییی پولدارم 🤣

نه اما میدونی منم عین توام اما یجایی دیگه گفتم بسه بابا

چقدررر عذاب چقدررر سرزنش 

وقتی من مسعول این اوضاع نیستم

به ده نفر کمک کنم پس بقیه چی🥲

کاربری دست دو نفره

عیبی نداره طبیعیه الان من برا عید فقط کت شلوارم شد چهارو دویست😐😂 اولش یکم غصه خوردم بعد دیدم الان ...

اره این صد میله و خیلییی میره اخرین بار ک خریدم نزدیک سه سال پیش بود

عیبی نداره طبیعیه الان من برا عید فقط کت شلوارم شد چهارو دویست😐😂 اولش یکم غصه خوردم بعد دیدم الان ...

دقیقاااا بپوش کیفشو ببر 

بعدم منم هررروقت یچی ارزون میخرم صدددرصددد پشیمون میشم چون بنجل و اشغاله

امااا حتما در حد توانم کمک هم میکنم ب انسان و حیوان

کاربری دست دو نفره

مشکلی با پولش ندارم ولی حس خودخواه بودن میگیرم. مسگم مثلا بعضی از مردم پول خورد و خوارک ندارن من بیا ...

ببین یکاری بگم که از دو دلی دربیای

تو فرض کن ادکلن رو خریدی ، بعدش خوشحالی؟ با هربار استفاده شاد و راضی هستی؟

یا پولتو دادی مرغ خریدی و بین چندنفر نیازمند تقسیم کردی ، واقعا خوشحالی؟ دیگه ادکلنه از چشمت میوفته و دلت نمیخوادش؟

یا حتی پولتو نصف کردی و نصفشو به این دوتا اختصاص دادی

یبار بشین بهشون فکرکن و تصمیم بگیر دیگه هم فکرشو نکن

ببین تو وظیفه ای نداری به کسی کمک کنی هرکاری کنی برای رشد روح و روان خودته، کسی هم ازت قدردانی نمیکنه

ادمم نمیتونه به همه ی نیازمندهای جهان یا حتی ایران کمک کنه

فک نکنی اینا ک میگم خودم خیلییییی پولدارم 🤣 نه اما میدونی منم عین توام اما یجایی دیگه گفتم بسه ...

اره خب ولی همش میگم تو دل یه نفرم بتونی شاد کنی خودش یه نفره.  اسیر شدیم بخدا🥲😂

ببین یکاری بگم که از دو دلی دربیای تو فرض کن ادکلن رو خریدی ، بعدش خوشحالی؟ با هربار استفاده شاد و ...

صددرصد ،. حرف منو زدی،،

ای کاش اونقدرررر پول و‌توان داشتیم ک کل جهان رو سیراب میکردیم و بی نیاز

کاربری دست دو نفره