2777
2789
عنوان

عطر 8 ملیونی...💦

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 57 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خب ولی همش میگم تو دل یه نفرم بتونی شاد کنی خودش یه نفره.  اسیر شدیم بخدا🥲😂

عزیزم چه قلب مهربونی داری 

تو لایق بیشتر از اینایی 

عطرتو بخر چون چندسال ازش استفاده میکنی درکنارش به فقراهم کمک کن از خرجایی که میتونی برنی بزن و کمک کن تا قلبتم آروم بشه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

عزیزم چه قلب مهربونی داری  تو لایق بیشتر از اینایی  عطرتو بخر چون چندسال ازش استفاده میک ...

مرسی عزیزم مهربونی از خودتههه💙 اره بابامم. همیشه میگه خدا به هرکسی به اندازه قلبش روزی میرسونه

اره این صد میله و خیلییی میره اخرین بار ک خریدم نزدیک سه سال پیش بود

خب دیگ حله دیگ مشکل چیه پس؟

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
اره این صد میله و خیلییی میره اخرین بار ک خریدم نزدیک سه سال پیش بود

همین هشت تومنو تقسیم بر س کنی حدودا میشه دو و نیم بنظرت زیاده واسه ی رایحهخوشبو و ماندگار در سال؟ بخدا ک ن بگیر بره شک نکن

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
دقیقاااا بپوش کیفشو ببر  بعدم منم هررروقت یچی ارزون میخرم صدددرصددد پشیمون میشم چون بنجل و ...

اره بخدا این مبالغ الان دیگ واقعا چیزی نیستن بعد لعنتی کیفیتشون نوع پارچشون حتی دوختشون انقدر جذابه ادم میمونه🤦🏻‍♀️🤌🏻

اره بخدا این مبالغ الان دیگ واقعا چیزی نیستن بعد لعنتی کیفیتشون نوع پارچشون حتی دوختشون انقدر جذابه ...

اره دقیقااا ببین من پارسال یه شلوار جین خریدم قیمتش خیلی گرون بود اما انقدر خوب بود هنووووز دارمش نونو 

اسم کاربری همینطوری ثبت شده

من خودم عطر موردعلاقم چون بالای ده میلیون بود رفتم اماراتیشو خریدم 

زیر یک تومن

اما انقدرررر بی کیفیت بود 

صد میلو دوماهه تموم کردم🤣🤣🤣چون باید هزااااار تا پیس میزدم شایددد یکم بو بده

اسم کاربری همینطوری ثبت شده