2777
2789
عنوان

عطر 8 ملیونی...💦

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 57 پست
اگه پول از خودم باشه قطعااا میخرم ول کن بابا  کمک ب کی ؟ وقتی خودت حس و حالت خوب میشه ب ...

درامد خودم ک نیس😂 ولی اره درسته میدونی من مثلا اگه این عطر رو بزنم و برم بیرون و یه گدا ببینم خودمو سرزنش میکنم که این بنده خدا وضعش اینه بعد تو پول دادی برا عطر🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دقیقا..بدبختی اینجاس ک حس گناه میکنم😂

عیبی نداره طبیعیه الان من برا عید فقط کت شلوارم شد چهارو دویست😐😂 اولش یکم غصه خوردم بعد دیدم الان جنس نرمال بخوای بخری زیر این قیمت پیدا نمیکنی ادکلنم همینه میخوای یتومن بدی ی فیک بگیری ک چهارماه دیگ تموم میشه موندگاریشم خوب نیست یهو میدی اصلشو میگیری باور کن دو سالم بیشتر میمونه قرار نیست همه جا استفاده کنی ک .. میخوای فعلا ی سی میلشو بگیر بعد صد میلشو تهیه کن

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
درامد خودم ک نیس😂 ولی اره درسته میدونی من مثلا اگه این عطر رو بزنم و برم بیرون و یه گدا ببینم خودمو ...

درسته منم همینم والا

ولی خب عزیزم تو ک پول مردمو نخوردی ک عذاب بگیری پول مفتی ام بدست نیوردی 

بالاخره براس زحمت کشیدیی

اسم کاربری همینطوری ثبت شده

فک نکنی اینا ک میگم خودم خیلییییی پولدارم 🤣

نه اما میدونی منم عین توام اما یجایی دیگه گفتم بسه بابا

چقدررر عذاب چقدررر سرزنش 

وقتی من مسعول این اوضاع نیستم

به ده نفر کمک کنم پس بقیه چی🥲

عیبی نداره طبیعیه الان من برا عید فقط کت شلوارم شد چهارو دویست😐😂 اولش یکم غصه خوردم بعد دیدم الان ...

اره این صد میله و خیلییی میره اخرین بار ک خریدم نزدیک سه سال پیش بود

عیبی نداره طبیعیه الان من برا عید فقط کت شلوارم شد چهارو دویست😐😂 اولش یکم غصه خوردم بعد دیدم الان ...

دقیقاااا بپوش کیفشو ببر 

بعدم منم هررروقت یچی ارزون میخرم صدددرصددد پشیمون میشم چون بنجل و اشغاله

امااا حتما در حد توانم کمک هم میکنم ب انسان و حیوان

مشکلی با پولش ندارم ولی حس خودخواه بودن میگیرم. مسگم مثلا بعضی از مردم پول خورد و خوارک ندارن من بیا ...

ببین یکاری بگم که از دو دلی دربیای

تو فرض کن ادکلن رو خریدی ، بعدش خوشحالی؟ با هربار استفاده شاد و راضی هستی؟

یا پولتو دادی مرغ خریدی و بین چندنفر نیازمند تقسیم کردی ، واقعا خوشحالی؟ دیگه ادکلنه از چشمت میوفته و دلت نمیخوادش؟

یا حتی پولتو نصف کردی و نصفشو به این دوتا اختصاص دادی

یبار بشین بهشون فکرکن و تصمیم بگیر دیگه هم فکرشو نکن

ببین تو وظیفه ای نداری به کسی کمک کنی هرکاری کنی برای رشد روح و روان خودته، کسی هم ازت قدردانی نمیکنه

ادمم نمیتونه به همه ی نیازمندهای جهان یا حتی ایران کمک کنه

فک نکنی اینا ک میگم خودم خیلییییی پولدارم 🤣 نه اما میدونی منم عین توام اما یجایی دیگه گفتم بسه ...

اره خب ولی همش میگم تو دل یه نفرم بتونی شاد کنی خودش یه نفره.  اسیر شدیم بخدا🥲😂

ببین یکاری بگم که از دو دلی دربیای تو فرض کن ادکلن رو خریدی ، بعدش خوشحالی؟ با هربار استفاده شاد و ...

صددرصد ،. حرف منو زدی،،

ای کاش اونقدرررر پول و‌توان داشتیم ک کل جهان رو سیراب میکردیم و بی نیاز