2777
2789
عنوان

عطر 8 ملیونی...💦

674 بازدید | 57 پست

بچه ها بنظرتون هشت ملیون برای ادکلنی که خیلی دوستش دارید زیاده؟ یعنی خریدش اصراف نیست و عذاب وجدان نمیگیرید با خریدش بخاطر اینکه مثلا همین پول رو میتونید کمک کنید به چند نفر؟

(فکر کنید خانوادتون مشکلی نداشته باشن با پرداخت این مبلغ)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ایران عطر اصلا فکر نمیکنم پیدا بشه 

باید بدی یکی از کشور دیگه برات بیاره مطمین باشی اصله وگرنه بوهاشون موندگاری ندارن 

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال منی شک کن که ستاره ها آتش اند ،شک کن که خورشید در گردش است،شک کن که حقیقت دروغ است اما هرگز شک نکن که من عاشقتمبیا سکه بندازیم ، اگه شیر اومد من مال توام ، اگه خط اومد تو مال منی ! ‏نه دوری که منتظرت باشمو نه نزدیک که به آغوشت کشم.نه از آن منی که قلبم تسکین گیرد و نه از تو بینصیبم که فراموشت کنم تو در میانه ی همه چیزی.

هرکاری که دوس داری انجام بده

اگه واقعا پولت زیادی کرده بخر ولی اگه مثلا مانتو شلوار یا هرچیزی واجب دیگه ای نیاز داری اونو بخر

تهش انتخاب خودته کسی نمیتونه بگه چیکار کن

ببین قلبی خودت با چی خوشحالتری

زیادههه خدایی مگه اینکه ۸ میل پول خوردم باشه

مسئله اینجاس ک میگم اینجا خیلیها تاپیک میزنن و پول لباس عید ندارن و من عذاب وجدان میگیرم مثلا میگم میتونستم کمکشون کنم همین پول رو🥲