2777
2789
عنوان

تجربه شخصی

368 بازدید | 26 پست

خانما من بخاطر یه کار ضروری پارسال رفتم نخجوان، خیلی یهویی شد و سفر کاری بود، کلا دو روز موندم و نصف روز رو رفتم گردش، خواستم بگم اینجا این همه لوازم ارایش و کیف گرون و اینا میخرین من جای شما باشم میرم ، هم تفریحه هم خرید، ویزا هم نمیخواهد

⁦⁩⁦

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جقدر خرجت شد 

لوازم ارایش اصل داشتن و اینکه شعبه کوتون ترکیه هم اونجا بود،من یه کیف گرفتم ولی اینقدر لباس های خوشگل و جنس خوب داشت، ولی من نتونستم بگیرم چون کلا یهویی شد و پول زیادی هم همرام نداشتم

⁦⁩⁦

کجا میشه دقیقا؟

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

برای  یه نفر ما خانواده ۴ نفری ۲۰ تومن میشه  

نه عزیزم فقط بلیط یه طرفه تهران نخجوان ۲۰ تومنه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.