2777
2789
عنوان

تجربه شخصی

372 بازدید | 26 پست

خانما من بخاطر یه کار ضروری پارسال رفتم نخجوان، خیلی یهویی شد و سفر کاری بود، کلا دو روز موندم و نصف روز رو رفتم گردش، خواستم بگم اینجا این همه لوازم ارایش و کیف گرون و اینا میخرین من جای شما باشم میرم ، هم تفریحه هم خرید، ویزا هم نمیخواهد

⁦⁩⁦

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅


امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جقدر خرجت شد 

لوازم ارایش اصل داشتن و اینکه شعبه کوتون ترکیه هم اونجا بود،من یه کیف گرفتم ولی اینقدر لباس های خوشگل و جنس خوب داشت، ولی من نتونستم بگیرم چون کلا یهویی شد و پول زیادی هم همرام نداشتم

⁦⁩⁦

کجا میشه دقیقا؟

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال من مربای توتفرنگی من؛ شیرینترین اشتباه زندگیم بودی.مربای توتفرنگی من؛ کاش هیچوقت تموم نمیشدی... ‏نه دوری که منتظرت باشمو نه نزدیک که به آغوشت کشم.نه از آن منی که قلبم تسکین گیرد و نه از تو بی نصیبم که فراموشت کنم تو در میانه ی همه چیزی.

برای  یه نفر ما خانواده ۴ نفری ۲۰ تومن میشه  

نه عزیزم فقط بلیط یه طرفه تهران نخجوان ۲۰ تومنه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792